Rautacisme

Din patru in patru ani, ni se pare ca ii pasa: Fie politicianul cat de mic, in strada tot iese un pic

Scris de 799

Imediat dupa ce a castigat primaria Cluj in 2012, Emil Boc s-a pus la adapost dupa perdelele biroului de primar. Nici lui nu ii vendea sa creada ca l-a batut pe vesnicul amic politic Nicoara. Dupa patru ani in care i se parea ca semenaza contracte cu FMI, dar de fapt completa necesarul de carpe pentru femeia de serviciu din primarie, barbateste, Emi Boc s-a gandit ca e timpul sa se intereseze ce mai fac supusii si fidelii lui votanti. Mai supravietuiesc in trafic, le mai cad fatadele cladirilor in cap, le mai pute gunoiul de la Pata Rat, mai impart pista de biciclete cu masinile, mai cad in Somes de pe Podul Traian, le place cladirea Filarmonicii, pot naviga pe Somes? Si in particular s-a dus sa vada cum a demolat garajele dintr blocuri si, preventiv si-a luat cu el o panglicuta si o forfecuta sa inaugureze parkingul de pe Negoiu, sau macar pe cel din Marasti.  In drum s-a oprit in cartierul Intre Lacuri sa traga aer in piept de praf curat  de moloz in cel mai mare parc ecologic al Clujului promis acum 4 ani. La intoarcere a fost oprit de grupuri de tineri care i-au multumit pentru multiplele locuinte sociale promise inca de acum 12 ani pe care nu  le-a realizat nici in ultimul sau mandat. Tinerii i-au zis ca ei practic s-au mutat in ele, conteaza pe cuvantul lui. De asemenea i-au multumit frumos si revolutionarii pentru viabilizrea din parti a Lombului si parcelele cu care nu au mai fost improprietariti de mai bine de 12 ani. 

Pe tot parcursul plimbarii prin oras a primarului, a fost insotit de grupuri voioase de elevi si parinti care au tinut sa ii multumeasca pentru noie scoli neconstruite in cartiere. Totul pe fondul sonor al taximetristilor bucurosi ca vine Uber la Cluj si al soferilor blocati in trafic. Politistii locali au aplicat amenzi celor cu Dacii. 

Totusi, un card de gaste salbatice si un stol de pescarusi au tinut sa se bucure de faptul ca orasul nu prea e salubrizat, e mizerie pe Somes si pot manca si ei macar o gaura de covrig. Spre seara, ostenit, ca a tinut pixul in mana degeaba pentru ca  nimeni nu a avut nimic a se plange, Emil Boc a tras o septica cu pensionarii din Manastur, gandindu-se cum sa mai dea niste bani de la bugetul local afacerii particulare Untold. E bine ca avem Polivalenta unde copiii pot sa isi rupa mana cand vor.

Nu e de mirare ca si anul acesta clujenii inca nu sunt hotarati daca sa il voteze pe Emil Boc sau sa stea acasa. 

 

 

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours PubliNews
  PREMIERĂ: Brandul românesc Donuterie și-a deschis o locație în capitala Ungariei
 • Acum 2 hours Sanatate
  Crește numărul spitalizărilor: 35 de copii sunt internați cu COVID-19. Au fost depistate 162 de noi cazuri de COVID-19 la Cluj.
 • Acum 5 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 6 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 7 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 8 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 8 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 8 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 9 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 11 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 11 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 11 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 12 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE