Jos palaria

Din Inima Ardealului, ajutor pentru 20 de familii

20 de familii cu venituri reduse au fost ajutate de Asociatia Inima Ardealului inainte de sarbatori. 

Membrii asociatiei au donat sange, inainte de Craciun, iar veniturile obtinute in urma acestei actiuni au fost donate familiilor din Muntii Apuseni. In Ajun de sarbatori, Inima Ardealului a ajuns atat la cateva familii nevoiaşe din Cluj-Napoca, dar si in inima Apusenilor.

 

In total, un numar de 20 de familii au primit 30 de pachete cu alimente si 80 de pachete cu haine. Din donatiile financiare ale clujenilor s-au adunat putin peste 100 de lei, restul banilor, pana in suma de 500 lei, au fost obtinuti din sangele donat de membrii Asociatiei Inima Ardealului.

„Ne-am oprit la Orasti, Incesti si Belioara. Frumusetea locurilor si a oamenilor de acolo ne-a impresionat foarte mult. Am avut prilejul sa cunoastem niste oameni care raman izolati din toamna pana in primavara, fara ca cineva sa-i viziteze”, spun oamenii de la Asociatia Inima Ardealului.

Campania „Dar din Inima!” a fost sustinuta de partenerii asociatiei, Vatra Romanească, Mens Sana in Corpore Sano, Radio Renasterea si Centrala de Escalada.

Pentru ca s-au trezit cu noaptea-n cap si s-au gandit la clujenii din catunele fara electricitate din Muntii Apuseni, Asociatia Inima Ardealului merita un Jos Palaria!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *