In vizor

Din declarația de avere a viceprimarului PNL, Dan Tarcea, reiese „o calitate a vieții la cel mai înalt standard” la Cluj

Viceprimarul Dan Tarcea a declarat în 5 februarie, în cadrul unei emisiuni online, că orașul nostru oferă o „calitate a vieții la cel mai înalt standard”, ca rezultat, bineînțeles, a muncii primarului Emil Boc și a echipei de consilieri locali PNL. Viceprimarul consideră că alegătorii clujeni trebuie să le ofere primarului și echipei sale un nou mandat pentru ca aceștia să continue proiectele și lucrurile pozitive pe care le-au făcut la Cluj, astfel încât, în următoarea perioadă, să fie crescută calitatea vieții și mai mult.

„Îmi doresc să continui în echipă cu primarul Emil Boc, ca, împreună, să putem crește calitatea vieții oamenilor și să putem să finalizăm proiectele pe care le-am început!”, a declarat Tarcea.

Din declarația de avere a viceprimarului, depusă în anul 2019, reiese că edilul se bucură, într-adevăr, de „o calitate a vieții la cel mai înalt standard”, cel puțin din punct de vedere material.

Viceprimarul deține un teren în Cluj-Napoca, unul în Florești, 4 terenuri în Râșca, 4 terenuri în Săliștea Veche și unul în Așchileul Mic.

Dan Tarcea are și 5 case: o casă de vacanță de 198,95, mp construită în anul 2008 în Râșca; un apartament de 32 mp, cumpărat în Florești în anul 2009; o casă de 142 mp, construită în Florești în anul 2014; o casă de 170,93 mp, construită în Cluj-Napoca în anul 2015 și un apartament în Cluj-Napoca, de 119,18 mp, construit în regie proprie în anul 2018.

Viceprimarul mai posedă și două autoturisme și un ATV, plus bijuterii și ceasuri în valoare de 45 000 de euro, dobândite între anii 2005-2015.

A vândut în anul 2018 un apartament în Cluj-Napoca pentru suma de 129.900 de euro. Are două pensii private și un total de 73 778 lei, în două conturi bancare.

Viceprimarul are și datorii de peste 200 000 de euro.

Conform declarației sale de avere din 2019, viceprimarul a încasat în anul precedent venituri salariale de 133 508 lei de la Primăria Cluj-Napoca. Veniturile familiei Tarcea au fost rotunjite cu încasările soției, care, în calitate de avocat, a câștigat 88 375 de lei.

Declarația completă de avere a viceprimarului poate fi consultată aici.

Cu asemenea proprietăți și venituri, este de înțeles faptul că viceprimarul Dan Tarcea vorbește despre o „calitate a vieții la cel mai înalt standard” la Cluj. Cel mai probabil, însă, clujenii de rând trăiesc după cu totul alte standarde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *