Politica

Din cauza crizei gunoaielor, Emil Boc isi amana anuntarea candidaturii pentru un nou mandat de primar

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a vorbit ieri in cadrul emisiunii Subiectiv de la Antena 3 despre statutul de membru de partid a lui Emil Boc si posibilitatea ca acesta sa candideze pentru un nou mandat de primar. Alina Gorghiu a afirmat ca primarul Boc este doar un simplu membru de partid care nu a mai participat la sedintele BPN, pe motiv ca a facut un pas in lateral, lasandu-i pe altii sa se afirme. Azi primarul Emil Boc a mai amanat inca o data sa raspunda concret daca va mai candida pentru un nou mandat.

“Vedem ce va rezerva viitorul pentru domnia sa. Vom vedea ce isi doreste si daca va mai avea sustinerea clujenilor. A fost acel om care, dupa ce a plecat de la Guvern, a fost ales majoritar la Cluj. Cred ca clujenii au dreptul sa aleaga. Domnul Boc este in PNL, nu a mai venit la o sedinta a BPN. Cei care au considerat ca au facut un rau unei anumite categorii sociale, au facut un pas in lateral”, a afirmat  Gorghiu la Antena 3.

Primarul Emil Boc considera ca este mai importanta solutionarea crizei gunoaielor decat anuntarea candidaturii pentru un nou mandat la functia de primar. 

“Inca nu am luat nicio decizie in acest sens. Pentru mine, cele mai importante probleme sunt cele legate de rezolvarea problemelor presante, stringente ale orasului. Ma refer la problema rezolvarii gunoaielor pe termen mediu cel putin, problema gestionarii celor 150 de milioane de euro care sunt proiecte europene in delurare si care au un impact major pentru viata clujenilor. In consecinta, aceste lucruri ma preocupa in momentul de fata. Cred ca pe cetateni ii intereseaza in primul rand sa vada ca au gunoiul ridicat de la usa si, daca se poate, la un pret cat mai mic cu putinta”, a declarat Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *