Politica

Dimitriu ramane singur in UNPR Cluj. 500 de membri l-au parasit pentru Gurzau

Intreaga organizatie a UNPR Cluj-Napoca, biroul local, structurile politice locale, in frunte  cu Mirel Tagorean, consilier local, fost presedinte al organizatiei muncipale UNPR si cei 500 de membri ai organizatiei, a trecut azi la organizatia PMP Cluj-Napoca. I-au alungat din partidul in care nu se mai regasesc, jocurile politice si aliantele negociate peste capul lor.

„Deocamdata, a plecat organizatia municipala, dar vor pleca si alte organizatii din judet si din tara. Am fost contactati de 22 de organizatii locale din Cluj pana acum, care nu vor sa gireze jocurile politicianiste facute in afara agendei cetateanului. In curand ni se vor alatura si alti membri. Nu ne mai regasim in UNPR, multe din ideile noastre regasindu-se in PMP”, a declarat Mirel Tagorean, consilier local, fost presedinte al UNPR Cluj-Napoca.

Partidul Miscarea Populara Cluj saluta aceasta decizie care destructureaza intelegerile obscure ale noii Uniuni Social Liberale care si-ar pune om atat la primaria Cluj-Napoca cat si la presedintia Consiliului Judetean Cluj, numai pentru a mai saraci bugetele locale pentru afacerile si sinecurile lor politice. Suntem deschisi tuturor celor care se regasesc in politica presedintelui Traian Basescu si a PMP si nu se regasesc in negocierile obscure ale liderilor lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *