Din oras

Diferit-Kiat asfalteaza direct cu crapaturi pe Calea Baciului

Scris de 681

Dupa ce la finalul campaniei electorale muncitorii de la Diferit-Kiat, care trebuiau sa reabiliteze Calea Baciului si-au luat o vacanta de mai bine de doua luni, acum, cand s-au apucat in sfarsit de lucrari, fac treaba de mantuiala.

“Azi, 26.07.2014, s-au efectuat lucrari de reabilitare a carosabilului dinspre benzinaria Petrom catre comuna Baciu, iar asfaltul se rupe sub ochii nostri”, ne-a sesizat un locatar al zonei.

In fotografiile transmise se vad crapaturile in stratul de asfalt proaspat turnat. Reprezentantii municipalitatii spun ca lucrarile nu sunt inca finalizate.

“Lucrarile au fost reluate si sunt in grafic. Speram sa se finalizeze in termenul prevazut, depinde insa si de conditiile meteo”, au aratat reprezentantii Primariei.

Licitatia privind modernizarea tramei stradale de acces la zona industriala a fost impartita pe doua loturi. Lotul I cuprinde strazile: Calea Baciului, Primaverii, Plopilor, Splaiul Independentei, George Baritiu, Horea, Garii, I.L. Caragiale, Caii Ferate, Decebal, Oasului, Bulevardul Muncii si partial, urmand calea de rulare a tramvaiului, strazile Emil Isac, Regele Ferdinand si Cpt. Grigore Ignat, iar lotul II cuprinde podurile peste Valea Chintaului, Nadas, Canalul Morii si cel de pe strada Horea.

Reabilitarea strazilor se face de asocierea Diferit-Kiat, iar valoarea acestora este de 53 de milioane de lei. Termenul de finalizare este de 22 de luni de la semnarea contractului, dar reprezentantii municipalitatii au declarat ca spera ca pe Calea Baciului lucrarile vor fi gata pana la toamna, cand va incepe scoala.

Diferit-Kiat se ocupa si de asfaltarea aleilor dintre blocuri pentru care ia 29 de milioane de euro anual.ULTIMA ORĂ

 • Acum 2 hours General
  Fostul preşedinte al Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean: Supraimpozitarea contractelor part-time, ”o încălcare a libertății muncii”. În Constituție este definit ”dreptul la muncă”, nu ”obligația la muncă”
 • Acum 3 hours Justitie
  TÂRZIU, EXTREM DE TÂRZIU pentru o Justiție care se vrea europeană, Ion ”Ilici” Iliescu este retrimis în judecată pentru CRIME ÎMPOTRIVA UMANITĂȚII în Dosarul Revoluției din decembrie 1989. Dosarul ”loviturii” de stat începute după fuga lui Ceaușescu
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  CUM SE ”SCOATE” CTP din ”VINEREA VERDE”: Iar au lăsat tarif de metropolitan pe linia 35
 • Acum 5 hours Vocea ta
  Emil Boc şi administraţia sa îi abuzează administrativ pe clujenii care se lasă abuzaţi. Nici măcar despăgubirile mizerabile stabilite pentru exproprierile de la “La Terenuri” nu s-au plătit
 • Acum 5 hours Din oras
  Ploaia de vară a făcut ravagii în baza sportivă “La Terenuri” din Mănăștur. Aşa este când se lucrează cu “hei-rup, bum!”, ca la Bumbeşti-Livezeni…
 • Acum 5 hours PubliNews
  PESTE 300.000 DE EURO INVESTIŢIE ÎN PROMENADA ŞI PONTONUL DE PE MALUL LACULUI GHEORGHENI, DIN IULIUS PARC
 • Acum 6 hours Politica
  Marcel Ciolacu anunță că măsura compensării prețului la combustibil nu mai e necesară
 • Acum 7 hours Din oras
  Angajat al Primăriei Cluj-Napoca, care se dorea consilier județean, găsit în incompatibilitate de ANI
 • Acum 8 hours In vizor
  Autostrada melcului, cunoscută și ca Autostrada Transilvania, s-a mai târât 10 kilometri într-un an
 • Acum 8 hours Politica
  Marcel Ciolacu face acuzații incendiare: ”Pe piața energiei e o speculă. Sunt niște lucruri bizare”
 • Acum 9 hours Politica
  Polițiștii ies la proteste, considerându-se ”fraierii de serviciu”. Noi, contribuabilii, care i-am văzut de nenumărate ori abuzându-și uniforma, sunte adevărații fraieri!
 • Acum 9 hours Sanatate
  Scade numărul celor infectați, creşte numărul pacienţilor internaţi cu COVID-19. Profesorul Popovici: infecţia este ”o mare loterie”
 • Acum 10 hours Politica
  UN STAT ”ÎN FOAME”, MĂREȘTE AMENZILE: Din 20 august, amenzi drastice la lipsa rovignetei, de până la 11.900 de lei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE