Din oras

Diferit-Kiat asfalteaza direct cu crapaturi pe Calea Baciului

Scris de 681

Dupa ce la finalul campaniei electorale muncitorii de la Diferit-Kiat, care trebuiau sa reabiliteze Calea Baciului si-au luat o vacanta de mai bine de doua luni, acum, cand s-au apucat in sfarsit de lucrari, fac treaba de mantuiala.

“Azi, 26.07.2014, s-au efectuat lucrari de reabilitare a carosabilului dinspre benzinaria Petrom catre comuna Baciu, iar asfaltul se rupe sub ochii nostri”, ne-a sesizat un locatar al zonei.

In fotografiile transmise se vad crapaturile in stratul de asfalt proaspat turnat. Reprezentantii municipalitatii spun ca lucrarile nu sunt inca finalizate.

“Lucrarile au fost reluate si sunt in grafic. Speram sa se finalizeze in termenul prevazut, depinde insa si de conditiile meteo”, au aratat reprezentantii Primariei.

Licitatia privind modernizarea tramei stradale de acces la zona industriala a fost impartita pe doua loturi. Lotul I cuprinde strazile: Calea Baciului, Primaverii, Plopilor, Splaiul Independentei, George Baritiu, Horea, Garii, I.L. Caragiale, Caii Ferate, Decebal, Oasului, Bulevardul Muncii si partial, urmand calea de rulare a tramvaiului, strazile Emil Isac, Regele Ferdinand si Cpt. Grigore Ignat, iar lotul II cuprinde podurile peste Valea Chintaului, Nadas, Canalul Morii si cel de pe strada Horea.

Reabilitarea strazilor se face de asocierea Diferit-Kiat, iar valoarea acestora este de 53 de milioane de lei. Termenul de finalizare este de 22 de luni de la semnarea contractului, dar reprezentantii municipalitatii au declarat ca spera ca pe Calea Baciului lucrarile vor fi gata pana la toamna, cand va incepe scoala.

Diferit-Kiat se ocupa si de asfaltarea aleilor dintre blocuri pentru care ia 29 de milioane de euro anual.ULTIMA ORĂ

 • Acum 3 hours Rautacisme
  Emil Boc: “Vom mapa educațional zona metropolitană”. Poate că cu sapa. Sau coasa
 • Acum 3 hours FOTOGRAFILA
  Băiete, încă o tură de randări pe calculator şi powerpointuri pentru presa de chitanţier! Boc vorbeşte despre stadiul investiţiei care OSĂ fie în Borhanci. Stadiul e că s-au mai făcut nişte randări şi slide-uri în powerpoint
 • Acum 3 hours Din oras
  Municipaliteatea mai “articulează” 30 de milioane de euro în 40 de autobuze electrice. Care OSĂ stea în depou cam ca şi celelate
 • Acum 5 hours Eveniment
  BEAT LA VOLAN a rănit trei persoane pe Calea Mănăştur. Cum vă ziceam, genul acesta de inconştienţă ar trebui încadrat la tentativă de omor
 • Acum 5 hours Din oras
  I-au trebuit 20 de ani să “reglementeze” Urbanismul de Cumetrie. Cum OSĂ îl scuze Emil pe Boc că s-a construit haotic în Cluj-Napoca
 • Acum 6 hours General
  ROMÂNIA FURATĂ: Podul din Cluj care se termină într-un câmp cu porumb
 • Acum 7 hours Eveniment
  GHINION: Poliţiştii au reţinut 13 traficanţi de droguri din zona Turda – Cîmpia Turzii
 • Acum 8 hours Politica
  LUCIAN BODE A TRECUT LA AMENINȚĂRI: ”Cu toți cei care mă vor acuza de acum înainte că am secretizat-o mă voi întâlni în instanță pentru că prea mult și-au bătut joc. Au citit-o de nu mai are coperți/ E publică, la Biblioteca Universitară din Cluj și Biblioteca Națională”
 • Acum 9 hours Straineze
  Viktor Orbán, declarații din genunchi: “Rusia nu a căzut deloc în genunchi, în timp ce economiile europene se dărâmă. Trebuie schimbată politica de sancţiuni a UE”
 • Acum 1 day In vizor
  În loc să-i dea una peste ceafă ”euroderutatului” Rareș Bogdan pentru ieșirea putinist-teroristă de ieri, Klaus Iohannis îl mângâie pe creștet: ”L-a luat puțin valul”…
 • Acum 1 day In vizor
  În scandalul de achiziție cu dedicație a BMW-urilor pentru Poliția română de la amicul Schmidt al președintelui Klaus Iohannis, Bode vrea să ne zică că ”Cei patru evangeliști au fost trei: Luca și Matei”
 • Acum 1 day Rautacisme
  Boc aruncă pisicile moarte ale metroului şi centurii metropolitane pe masa Ministerului Transporturilor
 • Acum 1 day Eveniment
  SĂ NE INTOXICĂM “SĂNĂTOS”: Napolitane cu SALMONELLA, retrase din toate magazinele LIDL din țară. ANSVSA: “Poate provoca afecțiuni grave”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE