Diete

Dieta “supei magice”

Baza regimului este o supa de zarzavat, care se poate consuma in orice moment, in primele 3-4 zile, de fiecare data cand iti este foarte foame. Dupa alte cateva zile, supa se alterneaza cu alimente care contin proteine si grasimi animale.
Riscuri: de fapt, este o dieta de deshidratare, asa ca nu uita de cei 2 litri de apa pe zi. Nu trebuie tinuta mai mult de 2 saptamani. Dupa aceasta perioada, chiar daca nu ai obtinut o scadere mare a greutatii, treci la un regim normal de mentinere, dar cu reducerea zaharului si a grasimilor. Urmatoarea cura o vei incepe dupa cel putin o luna. Atentie: este o dieta preponderent vegetariana, carnea se consuma in cantitate destul de mica.
Elemente de baza: ceapa, varza, ardei gras, rosie, telina.
Supa: 6 cepe mari, 2 ardei grasi verzi, 2 conserve mari de rosii, 2 teline, o varza mare, sare si piper. Se poate adauga un cub de supa de pui. Se prepara ca o supa obisnuita de legume si se poate consuma de la frigider.
Prima zi – supa; orice tip de fruct, in cantitatea dorita, mai putin banana, ceai fara zahar sau suc de portocale.
A doua zi: supa; toate tipurile de legume, exceptie facand fasolea verde si mazarea. Daca doriti, seara, puteti completa masa cu un cartof copt. Nu se mananca nici un fruct.
A treia zi: supa; se manca fructe si verdeturi, aceleasi ca in prima si a doua zi, fara cartof copt.
A patra zi: – supa; banana si lapte degresat.
A cincea zi: – supa, de cel putin doua ori pe zi. Carne de vaca intre 125-200 g, alaturi de o conserva medie de rosii sau 6 rosii proaspete. Beti 7-8 pahare de apa.
A sasea zi: – supa, de cel putin o data pe zi. Carne si verdeturi proaspete in cantitatea dorita. Nu se consuma cartofi.
A saptea zi: – orez integral, suc de fructe si verdeturi si, desigur, supa.
Dieta nu este indicate persoanelor predispuse la anemie.
Kilograme pierdute: intre 4-6 kg pe saptamana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *