In vizor

DGASPC Cluj isi alege sefii de directie pe spranceana si organizeaza concursuri doar de "ochii legii"

Scris de 1,112

Maine dimineata va avea loc proba scrisa la concursul pentru ocuparea unui post de sef in cadrul Directiei Generale pentru Asistenta Sociala si Protectie a Copilului Cluj. Functionarul deja stiut castigator, de altfel singurul inscris in cursa, este nimeni altul decat Nicolae Banc, omul de incredere al directorului Daniel Tamas, cel care a facut parte, pana acum, din mai toate comisiile de examinare ale DGASPC Cluj.

“Omul care i-a bagat pe toti ai lui Tamas pe posturi urmeaza, la randu-i, sa sustina cu greu un examen la care nu a avut voie nimeni sa se inscrie. Bancul asta a reusit sa se faca remarcat prin spagile luate in calitate de membru al comisiilor de concurs si al comisiei de incadrare in grad de handicap”, spune un angajat al DGASPC Cluj, sub protectia anonimatului.

Alina Chiorean, purtatorul de cuvant al DGASPC Cluj, a confirmat pentru Ziar de Cluj ca maine Nicolae Banc va sustine, de unul singur, un examen pentru ocuparea unui post de sef de directie.

“Agentia Nationala a Functionarilor publici organizeaza concursul la sediul Directiei, maine, in data de 17, la ora 10. Este proba scrisa pentru ocuparea functiei publice de sef serviciu. Este vorba depre Serviciul de interventie in regim de urgenta in domeniul asistentei sociale; cazuri urgente adulti si copii, copii care au comis fapte penale si nu raspund penal si copiii strazii. Este un singur candidat, se numeste Banc Nicolae”, a spus aceasta.

Conform declaratiei sale de avere, Nicolae Banc are o casa in Cluj-Napoca, iar anul trecut a castigat 26.200 de lei, adica a avut un venit lunar de aproximativ 2.200 de lei.

La inceputul acestui an, Ziar de Cluj a demonstrat ca DGASPC organizeaza concursuri doar de “ochii legii”. Atunci, ziarul nostru a publicat numele celor care vor castiga concursurile pentru ocupare de posturi in conducere chiar inainte ca acestia sa se prezinte la competitie.ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Sport
  Dacă nu era Ziar de Cluj să scrie despre scandalul alcooliştilor de la U Cluj, totul se muşamaliza. Petrecăreţii au fost “sancţionaţi”. După ce a omis ştirea iniţială, presa de chitanţer uită să ne citeze
 • Acum 11 hours Jos palaria
  Regizorul clujean Gábor Tompa a fost reales în funcția de președinte al Uniunii Teatrelor din Europa
 • Acum 13 hours Din oras
  Ziar de Cluj a scris: ”Domnule Tișe, ieșiți din globul de cristal că vă înecați de la atât fum de trabuc și respirați realitățile cu care se confruntă CETĂȚENII!” Alin Tișe s-a conformat: ”Îmi cer scuze clujenilor”
 • Acum 14 hours FOTOGRAFILA
  Cum se numește primarul care-și numește ”isterici” criticii, clujeni plătitori de taxe și impozite? Care este diferența dintre un astfel de nesimțit și cei care-ți spun: “dar de ce nu pleci dacă e aşa rău?”
 • Acum 14 hours Din oras
  Rozorita a devenit (iar) sefa la APIA Cluj! PSD-ul lui Cordos, tot mai penibil!
 • Acum 16 hours In vizor
  Directoarea de la liceul din Turda care a lăsat un fost lider al interlopilor turdeni să le predea copiilor a fost demisă. Presiunea publică este mai mare decât instituția reabilitării.
 • Acum 16 hours Editorial
  Excesul de ”Moși” și ”tradiții” protembelizate, dăunează grav sănătății sufletești
 • Acum 18 hours Analiza
  IMBECILITATEA GUVERNANȚILOR: Taxele care pun și mai mare presiune pe inflație. Studiu realizat de profesori de la Academia de Studii Economice București și de la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul UBB Cluj
 • Acum 19 hours Justitie
  Procurorii clujeni au reconstituit filmul violului de care este acuzat un polițist de la Serviciul Rutier de la IPJ Cluj
 • Acum 1 day Justitie
  JUSTIȚIE CU ORDIN DE ZI PE UNITATE: Alina Bica și Dorin Cocoș scapă de judecată în dosarul ANRP după ce faptele s-au prescris. Se încheie procesul și pentru Crinuța Dumitrean, Sergiu Diacomatu și Gheorghe Stelian, cu condamnări grele în primă instanță
 • Acum 1 day In vizor
  Dacă Emil Boc OSĂ rezolve ”monstruoasa construcție” din Piața Mărăști, va avea un ”Jos pălăria” de la noi. Emil Boc spune că piața trebuie închisă pentru că e un pericol public
 • Acum 1 day Din oras
  S-a ”rezolvat” Strada Victor Papilian, de e gata din nou să o ia la vale. ”Soluțiile alese în cazul alunecărilor de teren de pe strada din cartierul Europa ar putea agrava și mai tare situația”
 • Acum 1 day General
  SĂRĂCIE A LA CLUJ: Elevii se angajează din lipsa banilor, ceea ce duce la abandonul școlar
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE