Eveniment

Dezvăluirile jurnalistului Liviu Alexa l-au demis pe generalul-maior Ovidiu Pop din fruntea Diviziei 4 Infanterie Gemina. Anunțul demiterii, făcut de Gazeta de Cluj!

Dezvăluirile jurnalistului Liviu Alexa l-au demis pe generalul-maior Ovidiu Pop din fruntea Diviziei 4 Infanterie „Gemina”. Anunțul demiterii, făcut în exclusivitate de Gazeta de Cluj! 

În urma dezvăluirilor pe care Ziar de Cluj și Gazeta de Cluj le-au adus în fața opiniei publice recent, Comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general-maior Virgil-Ovidiu Pop a fost înlocuit din funcție. În locul său a fost numit generalul-maior Blaiu Dorin, notează Gazeta de Cluj.

CITEȘTE ȘI: RUSINE! Ovidiu Pop, general-maior si COMANDANT al Diviziei 4 Infanterie Gemina, si-a luat de o saptamana CONCEDIU MEDICAL, asa cum fac pisolcosii. Bravo, Comandante, poate te inainteaza Iohannis in grad pentru „curaj”!

Vă reamintim că, în plină criză de coronavirus, comandantul Diviziei 4 Infanterie ”Gemina” Cluj-Napoca, general-maior Virgil-Ovidiu Pop, a preferat să rămână în concediu medical timp de aproape două săptămâni, după ce a fost diagnosticat cu viroză respiratorie și sinuzită acută.

„Pe fondul unei stări febrile prelungite și a unei stări de sănătate deteriorate, comandantul Diviziei 4 Infanterie „Gemina”, general-maior Virgil-Ovidiu Pop, a efectuat, în data de 25 martie, un control medical la Spitalul Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, în urma căruia a fost diagnosticat cu viroză respiratorie și sinuzită acută, precum și cu afecțiuni de natură gastrică.

CITEȘTE ȘI: Tupeul nesimtit al comandantului Diviziei 4 Gemina, Ovidiu Pop: NU a participat la nicio intalnire cu „celula de criza” anticoronavirus constituita la nivel judetean. Informatia ne-a fost confirmata de prefectul Mircea Abrudean!

În urma investigațiilor medicale, medicul curant a recomandat tratament medicamentos și repaus total pentru o perioadă de cinci zile. Ca urmare a faptului că starea de sănătate nu s-a ameliorat după cele cinci zile de tratament, concediul medical a fost prelungit cu încă patru zile”, a transmis miercuri, 1 aprilie, Ministerul Apărării Naționale.

De altfel, Gazeta de Cluj este singurul ziar local care, alaturi de Ziar de Cluj, a manifestat curaj și a dus mai departe subiectul îmbolnăvirii subite a generalului Ovidiu Pop, chiar după instituirea stării de urgență.

CITEȘTE ȘI: Comandantul Diviziei 4 Infanterie ”Gemina”, răpus de sinuzită

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *