Vocea ta

Dezastru pe drumul judeţean din Borşa Cluj. Alin Tişe face promisiuni pe care nu le onorează, apoi se ascunde şi nu mai răspunde la „esemes”

Ziar de Cluj scria în iarna anului trecut: „În prag de iarnă, două drumuri judeţene arată ca după bombardament. Incompetența în imagini: DJ 109 şi DJ 109 A”.

Noi am scris, probabil s-a citit şi la Consiliul Judeţean Cluj – cineva i-o fi silabisit, să înţeleagă şi Alin Tişe ceva – dar, vorba aia: câinii latră, caravana nesimţirii trece.

Acum ne scriu locuitorii din zonă, votanţi domnu’ Alin, contribuabili domnu’ Păunel care vă faceţi poze pe acostamentul drumurilor judeţene, să ne arătaţi cât de intens şi de cu folos munciţi pe Facebook şi numai acolo. Şi, domnu’ Tişe, nu mai faceţi, dom’le, promisiuni din vârful buziţelor dacă nu aveţi de gând să vă ţineţi de ele! Nu mai prostiţi pe nimeni.

„Stimate Dle Alexa,

Apelam la dumneavoastra pentru a ne ajuta la rezolvarea problemelor pe care le intampinam din cauza starii groaznice a DJ 109 de la Rascruci pana la Vultureni. Va scriu in numele posesorilor de autoturisme din comuna Borsa care se afla in situatia de a nu mai putea circula in nicio directie din cauza starii drumurilor care leaga comuna noastra de restul lumii. DJ 109 se afla in lucru de aprox 2 luni si gropile au ajuns sa fie imposibil de depasit. Varianta de „scapare” ar fi prin Giula-Satu lung-Padureni dar asa cum se vede in primele trei poze drumul pana la Satu Lung este numai gropi si nu se poate circula.

In luna mai a fost in comuna noastra Dl Alin Tise si a promis in fata a catorva zeci de locuitori ca va rezolva situatia variantei prin Stul Lung in sensul ca va astupa gropile cu un fel de mixtura care sa faca drumul circulabil. De asemenea a promis ca pe timpul lucrarilor de reabilitare a DJ 109 intre Vultureni si Rascruci se va incerca astuparea gropilor existente cu ceva care sa faca posibila circulatia in conditii cat de cat rezonabile. Din pacate toate astea au ramas doar promisiuni la care domnia sa este specialist.

Am incercat sa facem cunoscuta situatia cu care ne confruntam apeland via Facebook la contul Consiliului Judetean si chiar cel al dlui Tise dar fara rezultat.

Cu speranta ca ne puteti ajuta la mediatizartea acestor probleme va multumim anticipat.”

Deci, muncim şi noi ceva domnu’ Alin sau numai ne împăunăm cu „realizărili” „aproape gata” de la Pata Rât?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *