Din oras

„Despre oameni și animale” – Iubitorii de animale sunt invitați la un dialog constructiv cu ONG-uri și autoritățile locale

„Despre oameni și animale”, seria de întâlniri menite să facă lumină în relația om-animal și să exploreze modul în care s-au alterat relațiile dintre oameni în timpul pandemiei, a ajuns la ultimul episod. De-a lungul a patru săptămâni, mai mulți experți, medici veterinari, groomeri și posesori de patrupede au discutat despre cum poate fi îmbunătățită relația dintre oameni și oameni și oameni și animale.

Seria de discuții a fost lansată de Fabrica de Pensule iar azi, de la ora 20:00, în Parcul Feroviarilor, invitații își propun să răspundă la câteva întrebări arzătoare.

Printre ele:

„Ce înseamnă o plimbare reușită din punctul nostru de vedere? Dar din punctul de vedere al câinelui? Unde și în ce condiții putem scoate patrupezii la plimbare? Avem toate facilitățile pentru a face plimbarea cât mai reușită? Ce ne lipsește? Ce ne-ar mai trebui?”

La eveniment vor participa reprezentanți ai Asociației pentru protecția animalelor NUCA, Asociația Sirius, Poliția, Jandarmeria, Direcția Sanitar Veterinară, și Primăria Cluj-Napoca.

Accesul este gratuit, însă locurile sunt limitate. Evenimentul se va desfășura cu respectarea măsurilor de siguranță, igienă și distanțare socială. 

  • Grupurile maxim admise sunt de 3 persoane 
  • Se va păstra o distanță de minim 2 metri între fiecare grup de persoane
  • Purtarea măștii este obligatorie
  • La intrare vi se va măsura temperatura (max. admis 37.3 grade)
  • Vă încurajăm să folosiți dezinfectantul pus la dispoziție
  • În cazul în care prezentați simptome sau nu respectați măsurile de protecție, accesul la eveniment nu va fi posibil. 

Partener: Societatea Română de Antrozoologie.
Proiect organizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local al municipiului Cluj-Napoca.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *