Rautacisme

Deputatul Sorin Moldovan, dat dispărut! Cine-l găseşte să-l trimită la muncă în Parlament!

Orice informații despre locul în care se află deputatul paraşutat de nen-su Vasilică Blaga pe listele PNL Cluj, sunt importante – alesul clujenilor trebuie găsit, nu de alta, dar ar trebui tras de urechi pentru absențele repetate de la lucrările Camerei Deputaților, unde a fost trimis involuntar de clujenii care au pus botul și au avut încredere în peneleaua lui Boc și a celuilalt chiulangiu, Stamatian.

Ei bine, deputatul Sorin Moldovan nu a mai dat de mult pe la Cameră.

Săptămâna asta nu s-a ostenit să se prezinte, deși s-au votat lucruri importante. Am verificat votul şi de săptămâna trecută. Nu am găsit nimic.

Şi numai astăzi s-au votat, de exemplu: alegerea primarilor în două tururi de scrutin, legea referitoare la Autostrada Târgu-Mureș – Iași, o lege privind modificarea Legii educaţiei naţionale și o alta privind modificarea Legii serviciilor de transport public local. Și multe altele, privind chestiuni importante. Junele deputat a lipsit. Cum de altfel a lipsit și săptămâna trecută, la absolut toate voturile.

Motiv pentru care ne-am gândit să îl dăm dispărut. Poate l-or fi răpit ăia din viitor, despre care tot vorbește noul ministru al Cercetării. Sau o fi adormit ca Stamatian în vreun fotoliu și a uitat să voteze?

Cel mai îmbuibat parlamentar clujean, având în vedere că are cele mai mari cheltuieli înregistrate la Parlament, este iată și un mare chiulangiu.

PS: Noi am încercat să-l contactăm telefonic pe acest piloi al lui Blaga, să-l întrebăm dacă are vreo altă treabă mai importantă de făcut decât munca la Şparlament, vreo delegaţie pe banii noştri, vreo audienţă în teritoriu (apropos, când a fost cineva în audienţă şi unde este cabinetul de şparlamentar?), sau, o fi fiind răcit la pat, cu ceiucu fierbinte îndulcit cu miere în mânuţă – numai că telefonul este închis. Abonatul la bani publici nu poate fi contactat. În mod repetat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *