Din oras

Deputatul Neica Nimeni Achimaș-Cadariu, bani din trei locuri de la stat. Pesedistul clujean sinecurist e mut parlamentar. Are 6 minute balmajite in plen, din care 1 minut juramantul

Valeriu Nicolae, membru al societatii civile, face astazi in Libertatea indexarul parlamentarilor care incaseaza cu 3 maini salarii de la stat. Printre „fruntasi”, pila lui Vasile Dancu si Ioan Rus, deputatul de Cluj Patriciu Andrei Achimaș-Cadariu, pus pe listele PSD FARA NICIUN MERIT, luand locul altor membri de partid care ar fi meritat cu prisosinta aceasta demnitate si ar fi si facut mai mult ca el.

Caci domnul Achimas Cadariu este un neica nimeni parlamentar, un taietor de frunze la caini, un incompetent politic si un ratalau ministerial (ne aducem aminte cum s-a facut de rahat in fruntea Ministerului Sanatatii, alta demnitate pe care a primit-o pe tava de la Grupul de la Cluj si unde a facut Clujul de rusine).

Deputatul PSD Patriciu Andrei Achimaș-Cadariu a primit în 2021 bani din trei locuri de la stat: 134.328 de lei de la Parlament, 121.957 de la Universitatea de Farmacie și Medicină Cluj și 157.089 de la Institutul Oncologic.

Lunar, a mai primit de la stat 4.600 de lei pentru cazare, 1.400 de lei cheltuieli de transport și a cheltuit aproape în fiecare lună la blană suma forfetară de 14.040 de lei, ceea ce indică o activitate parlamentară foarte intensă pentru domnul doctor Achimaș.

Adica nici vorba. In doi ani de cand e fantoma parlamentara, domnul doctor a cuvantat doar 6 minute in plen si sedinte, din care 42 de secunde au fost ocupate de depunerea juramantului.

Groz obraz mai au unii cand se uita in oglinda si nu ii stucheste jena de a fi ATAT de nesimtiti.