Politica

Deputatul Emanuel Ungureanu s-a transformat în politician de mucava. Nu-l mai susține pe “Vlad”, a întors-o ca la Buzău

Scris de 1,560

Alegerile pentru șefia USR PLUS București debutează sâmbătă: Vlad Voiculescu (PLUS) și Octavian Berceanu (USR) își dispută președinția. Fostul deputat de Cluj, Emanuel Ungureanu nu-l mai susține pe Vlad Voiculescu, ci a întors-o ca la Buzău, unde a devenit deputat cu sprijinul lui Dan Barna. Prin urmare Ungureanu „recomandă” candidatura lui Octavian Berceanu pentru președinția USRPlus București. 

Merită amintit faptul că fostul deputat clujean Emanuel Ungureanu (USR) a fost un susținător al fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu (PLUS) atunci când acesta din urmă l-a demis pe managerul Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj, Petru Șușca. 

Acum, după ce s-a văzut cu sacii în căruță, Ungureanu îl apreciază pe Voiculescu drept „șovăielnic” și „politician plângăcios”. 

De altfel, Emanuel Ungureanu, actualmente deputat USR de Buzău, a cerut recent și demisia ministrului Sănătății Ioana Mihăilă (PLUS), după ce conducerea Institutului de Urologie din Cluj-Napoca și-a dat demisia zilele trecute, ca protest față de lipsa de finanțare.

CITEȘTE ȘI: Emanuel Ungureanu îi cere demisia Ioanei Mihăilă. Iaca o poveste politică de uniune tristă: el “barnist”, ea “cioloşistă”

„Dragi colegi din USR-PLUS Plus București, vă recomand să-l votați ca președinte USR-PLUS București pe Octavian Berceanu!

Una dintre cele mai frumoase surprize din ultimii ani în politica românească o reprezintă ascensiunea publică a lui Octavian Berceanu, șeful Gărzii de Mediu, unul dintre fondatorii USR.

Pe Tavi Berceanu îl admir pentru curajul său extraordinar, pentru determinarea cu care luptă pentru un mediu curat.

România este plină de gunoaie și pentru că există o mafie care a făcut din România o groapă de gunoi a Europei.

Octavian Berceanu luptă cu determinare împotriva acestei mafii.

Poate unii dintre voi se întreabă de ce nu îl susțin pe Vlad Voiculescu în această competiție internă.
Simplu, Vlad Voiculescu a dezamăgit în acest mandat scurt de ministru al Sănătății.

Dacă în primul mandat de ministru, în cele 7 luni din anul 2016, Vlad Voiculescu a demarat 24 de controale în spitalele mizere din România, în cel de-al doilea mandat a fost extrem de șovăielnic în a demara reforme profunde în sistemul sanitar.

România are nevoie de bărbați politici puternici, nu de politicieni plângăcioși.

Tavi Berceanu este un luptător, merită votat!”, notează Emanuel Ungureanu pe pagina sa de Facebook, aplicând o „perversă” de Buzău fostului ministru al Sănătății Vlad Voiculescu

Votul pentru noul președinte al filialei USR PLUS București începe sâmbătă, 26 iunie, la 15:00, și durează pana luni la 22:00. Rezultatele se vor anunta marți, după numărarea buletinelor de vot.

 ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour In vizor
  Autostrada Transilvania se conectează prin drum expres, aflat în grafic de execuţie, dar NU cu Centura Clujului (care NU există), ci cu cea a Oradiei (care există)
 • Acum 2 hours Politica
  Falimentul Euroins: ASF a retras proiectul de plafonare a prețurilor la RCA. Guvernul urma să îl discute astăzi. Vezi cu ce explicații vin cei de la ASF
 • Acum 2 hours In vizor
  O VESTE RECONFORTANTĂ: PUZ nou pentru reglementarea urbanistică a ariei protejate Cheile Turzii
 • Acum 3 hours Din oras
  Reabilitarea clădirii fostului Hotel Melody, investiție de peste 1 milion de euro, cu sprijin de la Budapesta
 • Acum 4 hours Din oras
  TRAGEDIE la Pata Rât: O locuință și alte anexe improvizate au fost cuprinse de flăcări. Un bărbat a murit
 • Acum 14 hours Politica
  O ȚARĂ CU NERVII PE MOAȚE
 • Acum 19 hours PubliNews
  Femeia anteprenor și inspirație pentru noi începuturi
 • Acum 20 hours PubliNews
  Grupul IULIUS a montat panouri fotovoltaice pe toate proprietăţile din portofoliu, inclusiv pe Iulius Mall Cluj, care vor produce 5.500 MWh anual, la nivel de grup
 • Acum 20 hours Politica
  Marcel Ciolacu vrea să accelereze reforma pensiilor speciale, în ciuda opoziției puternice a lui Nicolae Ciucă
 • Acum 20 hours Straineze
  Deși UEFA le-a spus să-și vadă de treaba lor, Federația Maghiară de Fotbal insistă cu harta Ungariei Mari. De ce? Că bancherașul lui Viktor Orban, un oligarh conectat la afaceri cu Rusia, trebuie să-și facă numărul revizionist
 • Acum 21 hours Din oras
  Profesorii clujeni protestează la Prefectură: “Suntem profund dezamăgiţi de lipsa de răspuns din partea Executivului”
 • Acum 23 hours In vizor
  VEŞTI BUNE: Boc ne promite că s-ar putea să-l vedem pe Şurubaru depunând efort la remontarea stăvilarului anti-gunoi de pe Someş pentru banii de city manager pe care-i primeşte. Sperăm la măcar o fotografie în care să indice cu degetul
 • Acum 23 hours Vocea ta
  INCREDIBIL! Domnilor, doamnelor, domnişorilor, domnişoarelor de la Electrica Furnizare, Electrica Distribuţie, vi se pare normală, măcar legală, această situaţie?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE