Sanatate

Deputatul Emanuel Ungureanu organizează, vineri, la Cluj, un seminar special pentru medicii care luptă cu infecțiile intraspitalicești

Lupta împotriva infecțiilor nosocomiale (despre care s-a vorbit foarte mult în cazul Colectiv) este subiectul unui seminar organizat de deputatul USR, Emanuel Ungureanu. Evenimentul va avea loc vineri, la ora 10.00 în sala de conferințe a Clinicii Chirurgie 3 din Cluj-Napoca.

Toți medicii interesați să lupte cu toate forțele împotriva infecțiilor nosocomiale sunt așteptați la primul seminar de sănătate publică organziat de Emanuel Ungureanu. Participanții vor avea ocazia să învețe de la 5 specialiști de excepție care sunt cele mai eficiente metode de a lupta cu bacteriile multirezistente și mai ales cum poate fi prevenită instalarea acestora în spitalele din România.

“Mâine dimineață, la ora 10.00, va avea loc un seminar special, unul dintr-o lungă serie de seminarii pe care le voi organiza în acest an pe zona de sănătate publică, pe zona de luptă împotriva infecțiilor intraspitalicești. Aceste infecții noi le avem de foarte mulți ani și cu care ne luptăm, mă refer la medicii epidemiologi și cu conștiință, pe o infrastructură spitalicească catastrofală”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Războiul cu aceste bacterii nu poate fi câștigat fără un plan strategic și fără multă determinare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *