Sport

Deplasări la Triteni, Mintiu-Gherlii şi Gilău pentru „U” Cluj. Care sunt cei 13 adversari ai „şepcilor roşii” în Liga a IV-a

Universitatea Cluj o va lua de la capăt în al patrulea eşalon fotbalistic al României, acolo unde va avea deplasări doar în judeţul Cluj.

Până la finalul săptămânii trecute, 11 formaţii s-au înscris oficial în noul sezon al Ligii a IV-a, Universitatea Cluj, Olimpia Gherla şi Someşul Apahida fiind aşteptate în continuare de către AFJ Cluj să-şi depună dosarele. Formaţia al cărei manager este Ioan Ovidiu Sabău va avea deplasări, printre altele, la Tritenii de Jos, Gilău, Mihai Viteazu, Mintiu-Gherlii şi Dej, dar va disputa câteva meciuri considerate în deplasare şi la Cluj-Napoca, pe terenul celor de la Ardealul şi Viitorul Mihai Georgescu, conform CJSport.ro.

Tragerea la sorţi pentru stabilirea programului competiţional al noului sezon va avea loc în această săptămână, prima etapă fiind programată în 3 septembrie. De menţionat că, dacă „U” va fi gazdă în primul joc, meciul va avea loc în Parcul Sportiv „Iuliu Haţieganu”, pentru că pe Cluj Arena se va disputa România-Muntenegru.

Mai jos aveţi lista cu cele 11 echipe înscrise oficial până acum în Liga a IV-a, Atletic Olimpia Gherla şi Someşul Apahida anunţându-şi, la rândul lor, intenţia de a se înscrie.

 1. Sticla Arieşul Turda
 2. Industria Sârmei 1921 Câmpia Turzii
 3. Ardealul Cluj
 4. CFR Dej
 5. Vulturul Mintiu-Gherlii
 6. Armenopolis Gherla
 7. Unirea Floreşti
 8. Someşul Gilău
 9. Arieşul Mihai Viteazu
 10. Viitorul Mihai Georgescu
 11. Unirea Tritenii de Jos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *