Din oras

DELISSIMA angajeaza sobolani. In vitrina bombei de pe Calea Floresti, un urecheat se plimba nestingherit. Copiii mananca de acolo, Samuel Hanuseac!

Pe Facebook, Samuel Hanuseac, patronul covrigariei Delissima si al restaurantelor de mall Noodle Pack, se da imparat, cu fotografii de produs profesionale, dar, dupa gardul vopsit, leopardul… adica sobolanul.

Filmuletul de mai jos a fost facut de un tatic nemultumit (si client) al covrigariei Delissima de pe Calea Floresti.

Pai, daca astea sunt normele de siguranta alimentara ale domnului Hanuseac, poate nu ar strica un control DSP si DSV.

Suceveanul naturalizat la Cluj Samuel Hanuseac face bani seriosi din covrigi, pizza si paste.

 

Pe Noodle Pack, firma „alocata” unei rudenii ca interpus, „Sami” face cifre de afaceri bune:

Pe covrigaria Delissima Production SRL incaseaza indestul:

Si atunci ne intrebam: e chiar atat de sarac incat sa aloce un buget de 200 de lei per chiosc ca sa deratizeze sobolanii? Si ne mai intrebam: dupa filmarea asta, el i-ar mai da nepotului sa manance covrigi din parnaia de chiosc de pe Calea Floresti?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *