Din oras

“Delicatesă” cu mucegai a la Cluj

Nu doar brânzeturile cu mucegai franțuzești sunt un deliciu. Se întâmplă și în magazinele clujene ca unele produse să fie ceva mai ”deosebite”, dar cu toate acestea să nu trezească cel puțin atenția angajaților. Cașcaval românesc cu mucegai – un asemenea produs a fost găsit la raionul de brânzeturi de către un clujean. Dar, după cum vă puteți da seama, acesta se găsea pe raft și își aștepta cumpărătorul. 

În seara zilei de ieri, în jurul orei 19.00, Călin a fost neplăcut surprins de imaginea și calitatea unui produs care se comercializa în magazinul Carrefour din cartierul Mărăști:

”Am fost aseară și am vrut să cumpăr ceva de la raionul de brânzeturi. Acolo am găsit un cașcaval care, deși era în termen, arăta cel puțin dubios. L-am înștiințat pe domnul care era pe lângă raft și i-am prezentat produsul. Produsul era cu probleme grave, mă mir că anagajații din magazin nu l-au sesizat. Cașcavalul era în termen, expira în decembrie, dar calitatea sa era îndoielnică”, a precizat clujeanul.

Între timp, produsul cu probleme a dispărut de pe raft. Am întrebat astăzi consilierii din magazin dacă le-a fost sesizată problema produselor cu mucegai, care se regăsesc pe raft. După cum era de așteptat, nimeni nu știa nimic, turele de lucru își făcuseră schimbul, iar peste noapte a avut loc și un inventar. Prin urmare, produsele au fost verificate, iar cele cu probleme, îndepărtate din comerț.

Așa trebuie să arate un produs similar, dar fără mucegai

Oricum, cert este că până ajunge pesta porcină în Cluj, poți face cu ușurință o intoxicație alimentară pe timp ”de pace”. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *