In vizor

Delia, făcută praf după un concert în Apahida: „A refuzat zeci de copii adunați în sala de sport pentru a-și face poză cu ea”

Apahidenii sunt nemulțumiți după ce faimoasa Delia a concertat la ei în comună. Vedeta a luat o căruță de bani pentru „concert”, fără să se implice emoțional și fără să interacționeze cu oamenii, au scris cei de la apahida.ro. Vorba aceea, la pomul lăudat să nu te duci cu sacul. 

Thank you, DELIA! For your last ever performance at ZCA. Rând pe rând au poposit la Apahida Connect-R, Smiley, Andra, Antonia și mulți alții, indiferent de numele care a ținut capul de afiș al evenimetului, de fiecare dată sute de apahideni s-au bucurat să-și facă fotografii cu vedetele ajunse la Apahida și să păstreze amintiri de neuitat de la ZCA. Prestația Deliei din spatele scenei arată cât de urâtă poate să fie fața nevăzută a unor vedete din România, care ajunse pe culmile celebrități ne privesc cu superioritate pe noi oamenii de rând, cei care ne îndrăgostim, de multe ori fără să vrem, de melodiile lor unele de-a dreptul stupide. (…) Bugetul pentru acest eveniment s-a concentrat pentru realizarea acestui contract, restul artiștilor care au evoluat sâmbătă nu se bucură nici de-a 100 parte din notorietarea blondei. De altfel majoritatea celor prezenți au venit la eveniment să o vadă pe Delia. (…) Artista urma să intre pe scenă la ora 9 dar a făcut cu o întârziere de peste o jumătate de oră. Sosită cu întârziere solista a așteptat alături de stafful său în sala de sport unde se mai aflau și oficialitățile locale. In cele aproximativ 30 de minute în care a așteptat să intre pe scenă blonda de la X- Factor a preferat să stea alături de stafful, său să fumeze din țigara electronică și să-și folosească telefonul mobil, afișând un aer de superioritate pe care nu-l mai văzusem la nici unul din marii artiști care au cântat pe la noi. 

Delia a urcat pe scenă, a cântat fără să impresioneze cu nimic, decât prin costumația excentrică de papagal și a plecat. Nu a interacționat cu publicul, nu a revenit pe scenă cum o fac marii artiști pentru o ultimă piesă și cel mai dureros a refuzat cateva zeci de copii adunați în sala de sport pentru a-și face poză cu artista, preferând să plece ”cu sacul” de bani și să-i lase cu buza umflată atât pe cei mici cât și pe organizatori”, au scris cei de la apahida.ro.

Mesajul a fost repostat și de Ciprian Mariș, luptătorul clujean devenit vedetă după ce a participat la emisiunea Exatlon.

„Îmi pare rău să văd acest articol scris despre o artistă așa de mare ca Delia, dar eu cred că indiferent unde ai ajunge și cine ai fii, trebuie sa îți respecți semeni și să fi om. 
Plus că, consăteni mei au aștepta cu sufletul la gură sa o vadă, iar poate pentru unii copii era visul lor, să îș facă o poză cu această vedetă! Mulțumim, tot respectul!”,
a scris luptătorul.

Foto: Delia instagram

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *