PubliNews

Decorațiuni interioare și articole pentru un cămin cu personalitate, la Nobila Casa, în Iulius Mall Cluj

Recent, în Iulius Mall Cluj s-a inaugurat un nou magazin, dedicat atât pasionaților de amenajări interioare, cât și persoanelor care își doresc obiecte practice și de lungă durată în locuința lor. Nobila Casa este locul în care găsești totul pentru funcționalitatea, designul și confortul căminului. Clienții Nobila Casa beneficiază în această perioadă de reduceri de 10% la toate articolele. 

Magazinul Nobila Casa este situat la parterul Iulius Mall Cluj și propune clienților o varietate de articole din domeniul „home & deco”. Pentru cei care își doresc să accentueze căldura căminului lor și să îi ofere personalitate, Nobila Casa este destinația ideală de cumpărături, prin paleta largă de produse în ton cu trendurile în domeniul amenajărilor interioare. În oferta noului magazin sunt incluse o paletă diversificată de articole pentru servirea mesei, de la tacâmuri, veselă și pahare, până la fețe de masă, platouri și decorațiuni specifice, dar și produse pentru bucătărie și baie, precum soluții de depozitare, parfumuri ambientale și multe altele. Brandul Nobila Casa este recunoscut și pentru multitudinea de obiecte decorative, care pot fi sugestii inspirate de cadouri. Cutii de bijuterii, flori decorative și vaze, rame foto și ceasuri sunt câteva dintre propunerile noii locații. În plus, clienții au posibilitatea să își comande mobilier din lemn masiv, acesta putând fi personalizat, de la tipul și imprimeul materialului textil, până la forma și culoarea lemnului.

Magazinul Nobila Casa din Iulius Mall Cluj este amenajat după un nou concept, care pune în prim-plan confortul clienților. Este un spațiu multibrand, cu o gamă variată de mărci recunoscute, având un raport calitate-preț atrăgător. Printre brandurile prezente în oferta Nobila Casa se numără Mendola Fabrics, prin textilele potrivite pentru draperii și perdele, pentru care clienții au posibilitatea de a accesa serviciile de măsurare, croire, tivire și montare, majoritatea în mod gratuit. Noutatea o reprezintă brandurile Villeroy & Boch, producător german de porțelan de calitate superioară, și WMF, un brand premium de articole și ustensile de bucătărie. Cu ocazia inaugurării, până pe 13 august 2017, cumpărătorii beneficiază de reduceri de 10% la toate articolele. 

Nobila Casa este un lanț de magazine de decorațiuni interioare care a luat naștere în anul 1999, la Cluj-Napoca. În prezent, Nobila Casa numără 13 locații în 10 orașe: Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu, București, Târgu Mureș, Alba Iulia, Baia Mare, Bistrița și Zalău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *