In vizor

Decor unic într-un apartament din Cluj-Napoca. ”Zbor” deasupra orașului

O clujeancă și-a amenajat și decorat cele două aparthoteluri într-un mod deosebit. Situate pe strada Maramureșului, acestea oferă o priveliște splendidă spre oraș, fiind la mare căutare în special printre turiștii străini.

Azi vă prezentăm primul dintre ele, cel care a fost supranumit The Aviator Apartment – Jacuzzi & Panoramic View. Pasionații de aviație, de zboruri și de călătorii vor fi încântați de modul în care proprietarul a decis să decoreze acest apartament. Nu lipsesc machetele de avioane, iar interiorul are elemente care te transporta în carlinga unui avion, cum ar fi un ceas, o noptieră, sau un radio. Oaspeții sunt întâmpinați de un aviator în mărime naturală.

The Aviator Apartment – Jacuzzi & Panoramic View oferă cazare cu WiFi gratuit, vedere la oraș și parcare privată gratuită, în Cluj-Napoca, la 3,7 km de Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Acest apartament cu aer condiționat are o cadă cu hidromasaj.

De asemenea, include bucătărie cu mașină de spălat vase și cuptor cu microunde, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, facilități de călcat, birou și zonă de relaxare cu o canapea. Dotările includ aparat de cafea, frigider, cuptor și prăjitor de pâine.

Se oferă facilități de grătar.

The Aviator Apartment – Jacuzzi & Panoramic View oferă închirieri de biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *