Politica

Decizia lui Rareş Bogdan: "Am luat hotărârea să fiu șeful delegației și posibil…"

În timpul interviului, de la DCNews, Rareș Bogdan a facut mai multe dezvaluiri despre planurile sale de viitor si planurile PNL. 

La sfârșitul interviului, Rareș Bogdan a dezvăluit: ”Mă gândesc foarte serios de unde aș putea să-mi slujesc mai mult țara”. El a continuat anunțând că PNL ”a luat hotărârea ieri să fiu șeful delegației și posibil candidat de vicepreședinte al Parlamentului European, aș fi cel mai tânăr vicepreședinte de PE din istoria Parlamentului European. Grupul PPE e cel mai mare grup. Vă întreb pe dvs., să considerăm că nu suntem în direct, ce ați accepta: să candidați pentru funcția de vicepreședinte PE cu o influență foarte mare în spațiul european în ceea ce înseamnă Europa pentru România sau v-ați concentra pe România din România? Asta e întrebarea mea și dilema mea a următoarelor două săptămâni”. 

”N-am o ezitare. Principala slăbiciune a României în acest moment, dincolo de derapajele interne ale statului subteran, e imaginea externă catastrofală” a spus Bogdan Chirieac.

”Adică m-ați trimite vicepreședinte al Parlamentului European?” a întrebat Rareș Bogdan. 

”Din Europa, dacă România nu ar mai fi cu șteguleț roșu, am câștiga cu toții aici în țară” i-a mai spus analistul politic, care a adăugat că are sentimentul că ”orice ar fi, nu vă văd votând o rezoluție împotriva României”. 

Rareș Bogdan a afirmat că votul a fost împotriva Guvernului României, nu al României, dar și că poate o va putea ajuta pe Laura Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef EPPO. Totodată, a spus că i-ar fi dat votul de încredere lui Viorel Ștefan pentru Curtea de Conturi a UE, ezitând să spună dacă ar susține orice român. 

Sursa: DCNews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *