Anchete

DEA avea o femeie sub acoperire care cumpăra medicamente de la reţeaua lui Ovidiu Piroş şi Cosmin Muntean (EXCLUSIV)

Scris de 3,227

După ce au început cercetările pe provenienţa drogurilor cu risc ridicat ajunse pe teritoriul Statelor Unite ale Americii, cei de la Drug Enforcement Agency au folosit un agent, sub acoperire, care a comandat medicamente în valoare de aproape 1.000 de dolari. 

Tranzacţiile au fost înregistrate şi păstrate de cei de la DEA ca probe împotriva reţelei de traficanţi de la Cluj. 

Sursele Ziar de Cluj susţin că “un agent sub acoperire al DEA ( Drug Enforcement Administration), cu numele de cod Jennifer Thompson a efectuat un număr de 3 cumpărări autorizate de medicamente supuse unui regim special, în valoare totală de 715,11 USD”. 

Potrivit celor de la DIICOT Cluj, în perioada 2011-2017 au fost efectuate de către membrii grupului infracţional un număr total de 74.237 trimiteri poştale către persoane aflate pe teritoriul Statelor Unite ale Americii.

Pe aceeaşi temă: Muntean de la Thai Teraphy, escroc internațional:”La ăia din MALTA le-am spus de chestii de IT şi tot aşa mai departe şi le-am dat contractele alea ” (STENOGRAME)

 

 

Iată lista cu inculpaţii din prezentul dosar:ULTIMA ORĂ

 • Acum 9 hours Eveniment
  Șeful Fiscului, Lucian Heiuș (PNL) și-a anunțat demisia din funcție fără să prezinte public motivele. PE SURSE: ”Ciucă le-a cerut demisia șefilor ANAF, Vamă și Mari Contribuabili din cauza găurii de la buget”. Deficit de încasări de 8,9 miliarde lei în primele cinci luni
 • Acum 10 hours General
  BLIDUL BATE CONȘTIINȚA: Poliţiştii de penitenciare încep protestele, nemulțumiți de reforma pensiilor speciale
 • Acum 13 hours Politica
  ACUM SE VA VEDEA DACĂ PRIMEAZĂ ”BLIDUL” ÎN FAȚA VOCAȚIEI: Vârsta de pensionare va crește la 65 de ani pentru militari, diplomați, personalul auxiliar din instanțe. Impozit de 30% pentru o cotă din pensiile speciale. Pensiile magistraților aflate în plată se vor recalcula
 • Acum 14 hours FOTOGRAFILA
  Cât a durat ”asfaltarea” ”înainte de termen” a străzii Dragalina? Ei, bine, se sparge la loc. ”Nu e vina lor”, ci a celor care au lăsat niște țeavă pe dinafară
 • Acum 15 hours Rautacisme
  Întrebare a la Radio Erevan: Ce OSĂ conțină Parcul Gh. Dima din Zorilor, care trebuia licitat încă de anul trecut? OSĂ conțină beton și dale. Și 1001 povești despre arbori în plus
 • Acum 16 hours General
  Ciolacu: Președinta Ungariei a făcut declarații total inacceptabile, cu caracter revizionist pe tema Transilvaniei
 • Acum 17 hours Politica
  PROASTA COMUNICARE A PSD ÎN GREVA PROFESORILOR: Când nu s-a respectat niciodată Legea care acordă 6% din PIB Educației, să vii să contracarezi ”dreptul la grevă” cu ”dreptul la educație”, înseamnă să ai consilieri extrem de proști!
 • Acum 17 hours Eveniment
  Președintele sindicatelor din Educație: ”În momentul de față vorbim de amânarea examenelor”
 • Acum 18 hours Editorial
  Dervișii rotitori de la Guvernare
 • Acum 19 hours In vizor
  Le-au trebuit PATRU ani de la concursul de soluții pentru a ajunge, în sfârșit, să prezinte Comisiei de Urbanism (de Cumetrie din ”bocărie”) reamenajarea Cetățuii!
 • Acum 20 hours Sport
  Dan Petrescu a sărit la bătaie cu propriul jucător și i-a bătut obrazul lui Hagi
 • Acum 20 hours Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 21 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE