Vocea ta

De șase ani, locuitorii din Feleacu nu mai au liniște. Muzica de la petrecerile private îi ține treji zile și nopți

Un clujean ne-a scris că este sătul să îi fie ignorate solicitările cu privire la muzica la un volum foarte mare, ce i-a stricat liniștea de mai bine de șase ani, care se aude de la petrecerile private organizate la sălile de evenimente din Feleacu, de la granița cu municipiul Cluj-Napoca.

„Sperăm că poate prin dumneavoastră vom reuși să sensibilizăm autoritățile locale ale Comunei Feleacu să ia măsuri cu privire la petrecerile organizate în Feleacu, la limita cu Municipiul Cluj Napoca, care ne țin in muzică și bași la volum mare, zile și nopți. În principal sunt deranjate următoarele străzi din Feleacu și Cluj Napoca: Calea Turzii, str Nicolae Corcheș, str Mihai Românu, str Eta Boeriu, str Dinu Lipatii, str Iosif Sava. Ne confruntăm cu problema de aproape 6 ani de zile. Locațiile care deranjează liniștea locuitorilor sunt: localul Aroma, Hillhouse, locațiile Cambuza și Revive din Calea Turzii”, ne-a transmis clujeanul.

Acesta susține că sesizările făcute către autoritățile locale au rămas fără rezultat.

„Avem sesizări nenumărate cu privire la deranjarea liniștii publice, catre Poliție si Primăria Feleacu. Fără rezultat. Ultimul eveniment a avut loc weekendul trecut: locația La Cambuza , Calea Turzii. Au organizat o petrecere cu muzica la volum de festival începând de după amiază, până aproape de miezul nopții, când a intervenit poliția a doua oară. Am întrebat Primăria, sub ce formă administrativă și cu ce autorizație le este permisă organizarea unor astfel de evenimente? Am mai întrebat și alte dăți, dar nu am primit răspuns. Cu o săptămână înainte, de la localul Aroma am înregistrat din casele noastre în plină noapte urlete și muzică”, susține clujeanul.