Rautacisme

De ce Sorin Grecu mananca rahat cu paharul de votca: tot ce e filmat pentru NCN apartine NCN, nu betivului ratat, fiindca el a luat simbrie pentru munca facuta la NCN

Nici infarctul patit nu l-a facut pe marele ipocrit Sorin Grecu sa se linisteasca. In continuare, Grecu consuma cacat, desi, se stie, el dauneaza grav moralitatii.

Ultima suparare a ratatului, altfel talentat, este ca de ce i s-a „furat” interviul cu Iulius Filip, facut in adevar de Grecu acum 10 ani pentru NCN, ca de ce nu i s-a cerut voie inainte de difuzare.

De aia, cretinule, fiindca nu e nevoie sa iti ceara nimeni voie.

Ai fost angajatul NCN si ai luat bani pentru asta, ca simbrie. TOT ce ai filmat pentru NCN apartine NCN, adica mie, caci eu sunt patronul NCN acum, betivule. 

Tu stii asta, dar iti place sa te lamentezi in bula ta de ratati si betivi. In plus, fitofag imoral, ai fost pomenit de fiecare data ca autor, nimeni nu te-a ignorat. Am spus clar ca este meritul tau ca ai avut initiativa de a-l filma pe Iulius Filip.

Si este meritul MEU ca am pastrat toata arhiva NCN, care este parte din proprietatea MEA, papusel, asa ca pot dispune de orice filmare a NCN dupa bunul plac. In orice caz, atata am sa iti transmit: lepra ratata ai fost (profesional, praf, familie, praf), lepra ramai. Cand vad ce bijuterii jurnalistice ai putut scoate acum cativa ani si cum acum stai ca un cersetor media sa scrii de la IML cum s-au batut doua babe in Manastireni, ma cuprinde tristetea. Dar apoi imi trece.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *