Eveniment

"De ce nu ma vrea nimeni? Astept de 5 ani!". Poza care a emotionat internetul

Scris de 421

De ce nu ma vrea nimeni?“. Este apelul lui Chester, o corcitura de pitt bull, care a frant inimile tututor pe internet, dupa ce aceasta poza a devenit virala. Chester a locuit 5 ani intr-un adapost de animale din New York inainte sa fie adoptat.

In varsta de 6 ani, Chester parea ca isi va petrece si urmatorul an in adapostul North Fork Animal Welfare League din Long Island. Asta pana cand managerul unitatii, Gabby Stroup, a postat pe pagina de Facebook a institutiei un strigat emotionant de ajutor.

Chester a fost fotografiat cu un mesaj prins de gat: “De ce nu ma vrea nimeni? Astept de 5 ani. Toti de la adapost spun ca sunt un baiat bun. Asa ca de ce nu ma adopta nimeni? Promit sa fiu bun si sa-mi iubesc familia. Va rog, poate sunteti noua mea familie. Stau si astept sa veniti“.
Poza s-a viralizat rapid, iar adapostul a primit mesaje din toata lumea. S-au strans nu mai putin de 20.000 de share-uri pe Facebook.

M-au sunat oameni din Illinois, Carolina de Nord, Carolina de Sud, Mississippi, Michigan, Oregon, New Yersey, Wisconsin, Nova Scotia, Australia si multe alte locuri – oamenii plangeau la telefon“, a spus managerul adapostului.

In doua zile, Chester si-a gasit o familie adoptiva. Dana Dor, sotul ei Adi si baietii Aidan si Brandon au mers sa-l ia pe Chester de la adapost si sa-l duca in nou casa din Long Island.


“L-am vazut si am simtit o conexiune. Asa a fost sa fie”, a spus Adi.ULTIMA ORĂ

 • Acum 4 hours FOTOGRAFILA
  Poate ne spune un specialist în lege: în cazul statuii lui Iuliu Maniu asistăm la o vandalizare (faptă penală)? Că primarul ne minte ca o servitoare. Chiar muncitorii sunt de vină?
 • Acum 6 hours In vizor
  Tronsonul Nădășelu-Zimbor de pe Autostrada Transilvania rămâne încă o tură muzeu
 • Acum 6 hours In vizor
  PNL are patru ”dottore” în funcții înalte în stat. Scandalurile tezelor de doctorat ale premierul Ciucă și miniștrilor Bode, Cîmpeanu și Roman, dovada că celor din PNL nu le pasă de imaginea partidului. O dovadă în plus: Roman și Cîmpeanu se întorc în prima linie politică
 • Acum 7 hours Eveniment
  CLUJ-NAPOCA MILIONULUI DE LOCUITORI DUPĂ EMIL BOC, are sub 300 de mii conform recensământului din 2021, care s-a ținut în 2022
 • Acum 8 hours Eveniment
  Tânăr de 20 de ani din Cluj, dispărut de la unitatea medicală unde era INTERNAT. Dacă-l vedeți sunați la 112!
 • Acum 9 hours Analiza
  Comedia lui Boc: După 5 ani de studii de fezabilitate (a se citi bani irosiți), centura Cluj începe cu lărgirea unei străzi pe 2 km
 • Acum 10 hours Justitie
  Victor Piţurcă, eliberat și pus sub control judiciar. Primele declarații după ieșirea din arest
 • Acum 10 hours Cooltura
  DEMONII- Spovedania lui Stravoghin, un spectacol de excepție al Naționalului Clujean. In absentia lui Tihon, drama regizată de Tudor Lucanu îl scoate în evidență pe profetul Dostoievski
 • Acum 11 hours Justitie
  Victor Pițurcă, adus cu duba la DNA: a fost adus și fiul lui în fața procurorilor
 • Acum 11 hours Politica
  Marcel Ciolacu: “Dacă toate companiile cu capital românesc plătesc minimum 1% din cifra de afaceri, atunci mergem cu 1% pentru toată lumea”
 • Acum 1 day PubliNews
  Mai multe branduri s-au alăturat campaniei Winter Sale din Iulius Mall Cluj, iar reducerile ajung până la 70%!
 • Acum 1 day Politica
  Marcel Ciolacu după reținerea lui Pițurcă: ”Cred că nu va fi singurul caz!”
 • Acum 1 day General
  L-A PUS LA LOC, PROBABIL CA SĂ-L POATĂ DA ÎNAPOI JOS, DAR DE DATA ACEASTA, “CU RESPECT”. Iuliu Maniu a revenit pe soclu
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE