FOTOGRAFILA

De-a râsu` plânsu`: Mai multe străzi din Florești au rămas fără curent electric. Mașina de gunoi a lovit un stâlp de curent amplasat în mijlocul unui drum

Situațiile tragicomice din comuna Florești nu continuă să ne surprindă. Dincolo de penibilul situațiilor rămâne frustrarea celor care trebuie zilnic să se confrunte cu experiențe cauzate de o administrație locală incompetentă a căror acțiuni sunt acum foarte greu de remediat. 

Străzile și trotuarele din Florești au devenit canale navigabile din cauza ploilor torențiale din ultimele zile, ceea ce nu este o surpriză doarece problemele de canalizare din comună sunt binecunoscute. 

Desele pene de curent sau lipsa apei sunt alte probleme cu care locuitorii din Florești se confruntă mult prea frecvent. Azi însă câteva străzi au rămas fără curent după ce mașina de gunoi a reușit să lovească un stâlp amplasat pe mijlocul drumului. Se pune întrebarea stâlpul a fost plasat în mijloculul drumului, sau drumul s-a format în jurul stâlpului?

Din informațiile martorilor, nu este pentru prima dată când acel stâlp este lovit de către mașina care adună deșeurile. Locuitorii străzilor din zonă, Sportului, Muzeul Apei sau Stadionului solicită fie mutarea stâlpului, fie consolidarea acestuia.

Comuna s-a dezvoltat mult mai repede decât infrastructura, astfel că problemele cu apa, curentul electric sau canalizarea, dar și lipsa drumurilor asfaltate și a trotuarelor fac parte din viața de zi cu zi a locuitorilor din Florești. Greșelile grave ale administrației locale sunt aproape imposibil de rezolvat acum. 

Susține Ziar de Cluj!

Timp de aproape 10 ani, ți-am oferit gratis articolele noastre. A venit timpul să devenim parteneri. Ziar de Cluj va implementa în curând abonamentul de 10 lei pe lună pentru toți cititorii. Pentru toți cititorii care ne respectă curajul și experiența.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *