In vizor

Daniel Tămaș despre acțiunile Consiliului Județean: „Este un act incredibil de mârlănie.”

Scris de 1,254

Angajații Aeroportului Cluj au protestat în fața ConsiliulUI Județean din cauza lipsei oricărui interes public manifestat de către autoritatea tutelară, Consiliul Judeţean Cluj, pe timpul actualului mandat al Președintelui Alin Păunel Tişe.

Tișe a evidențiat din nou lipsa de eleganță și demnitatea din cadrul Consiliul Județean Cluj prin acțiunile pe care le marchează cu fiecare ocazie în războiul cu Aeroportul Cluj.

Daniel Tămaș, directorul DGASPC declară că Alin Tise, alături de colegii din Consiliul Județean își asumă funcționarea ilegală a unor case de tip familial în Apahida și Florești.

Mai mult, Daniel Tămaș, în calitatea de cetățean, susține că prin acțiunile sale împotriva aeroportului, Alin Tișe a atras instituția într-o mare mizerie.

„În relația DGASPC și CJ asistăm din nou la încălcarea flagrantă a legii. De un an de zile, nu exagerez, hărțuiesc instituția noastră, adică prin notele de fundamentare pe care ei le întocmesc și Consiliul Județean stabilește prin hotărâre, își asumă în mod nelegal funcționarea unor case de tip familial fără respectarea prevederilor legale. Adică la Apahida și la Florești își asumă  funcționează niște case de tip familial fără respectarea prevederilor legale. Acest domn Cotârlă de la CJ, pensionarul de lux, prin semnătura pe care și-o pune pe câte un document oficial (mai ales că nu are nici calitatea de a gestiona problemele de protecție socială la nivelul județului) nu face decât să întărească nerespectarea legii. Ne bombardează zilnic cu adrese peste adrese.

Puteam și noi să adunăm câteva sute de oameni lângă sindicaliștii de la Aeroport. Îndreptățiți să o facem pentru toate acțiunile din ultimii ani s-a adus un prejudiciu de imagine pe care nu știu cine îl mai poate repara. Puteam să fim solidari cu cei de la aeroport și să exclamăm că nici Aeroportul, nici DGASPC sau CJ nu sunt moșiile personale ale baronilor PNL.

Din punctul meu de vedere, un lucru pe care l-am spus și colegilor din CJ, este un act incredibil de mârlănie să blochezi intrarea într-o instituție publică afișând un banner pentru 300-400 de oameni care își câștigă pâinea muncind la Aeroportul Cluj-Napoca și care aduc un profit enorm județului, inclusiv de imagine. Afișezi un banner cu un mesaj care este până la urmă ordinar, mai mult decât atât, este o acțiune de intimidare, cu reclamații și plângeri penale. Melodiile care răsunau din boxele CJ arată totuși că am atras CJ ca instituție într-o mizerie și mai ales l-am coborât la un nivel despre care cred că mi-ar fi rușine să spun că sunt din Cluj”, declară pentru Ziar de Cluj, Daniel Tămaș.

 



ULTIMA ORĂ

 • Acum 7 hours Vocea ta
  Azi s-au demontat, pentru totdeauna, poveștile lui Emil ”OSĂ” Boc despre Oraș: ”Nimeni nu este uitat, nimeni nu este lăsat în urmă. Orașul pentru oameni, nu pentru profit. Eco, nu ego”
 • Acum 11 hours In vizor
  Cum a fost la festivalul romilor din Cluj, unde nu participă nici o autoritate publică: ”Lasă că vine Boc cu nevasta-n spinare, ca la Untold”
 • Acum 16 hours Vocea ta
  INVITAȚIE LA KHETANE PE TEMA JUSTIȚIEI SOCIALE: ”Vă invităm la un exercițiu de reflecție și solidaritate, pornind de la cazul clujenilor care locuiesc în cartierul Pata Rât al Clujului”
 • Acum 16 hours In vizor
  CLUJENII SE PLÂNG DE BETOANE, numai Emil Boc vede cu oglinda strâmbă a ”bunelor practici” și cum crește spațiul verde mai ceva ca promisiunile în campania electorală.
 • Acum 1 day In vizor
  ”Pornohaci” invitat la Zilele Comunei Jucu. Pe bani publici. De ce?
 • Acum 1 day In vizor
  Pro TEMBEL l-a omorât pe Florin Salam. Acesta susține că zvonurile sunt o exagerare. Fără să își ceară scuze, prompteriștii au șters știrea de pe site
 • Acum 1 day Jos palaria
  JOS PĂLĂRIA! Vernisaj Darius Ludwig la Khetane!
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  BAȘI, ARTIFICII ÎN NOAPTE, BETOANE ȘI CLAXOANE: Bine că amicul Videanu livrează, că Emil Boc dalează. Dacă și ce e pe malul Someșului în Grigorescu e parc, atunci să ne fie nouă rușine! Că nu protestăm
 • Acum 2 days Din oras
  Garibaldi, podul care ”OSĂ” fie modernizat încă din 2014. Ecoul lui Boc, Dan Tarcea, a mai zis și el niște cuvinte despre cum ”OSĂ” fie mai frumos, mai trainic și mai arătos
 • Acum 2 days Din oras
  ZILELE CULTURII MAGHIARE DIN CLUJ-NAPOCA: Ministrul Culturii din Ungaria și nunțiul apostolic în România, la sfințirea Bisericii ”Sf. Mihail” după restaurare
 • Acum 2 days Din oras
  Emil ”OSĂ” Boc și-a sos ”Ecoul” și ”Inutilul” pe stradă să se tragă-n chip cu niște puble de gunoi inteligente. Cel mai inteligent lucru la aceste pubele este afacerea de cumetrie prin care au fost achiziționate de la ex-penelistul Doru Stoica
 • Acum 2 days Politica
  PSD: Nu susținem diminuarea schemei de compensare a prețurilor la energie, ci reglementarea pieței
 • Acum 2 days FOTOGRAFILA
  Oare Urbanistul de Cumetrie știe ce scrie pe autorizația construcției din fotografie? Sau a semnat ca “primarul Boc” pentru un amic imobiliar?
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE