Rautacisme

Daniel Buda salută ursul, sau Ursula. Ne îndeamnă să numărăm urmele de labă de urs și de lup, sau cam așa ceva

Aflăm din vreun comunicat dat la presa de chitanțier că are activitate și Daniel Buda, inexistentul dar extrem de îmbogățitul de pe urma relației cu politica, președinte al PNL Cluj și europarlavramentar în al doilea mandat.

Deocamdată plimbă ursul sau salută ceva, gen ”inițiativa CE de a face pași concreți pentru rezovarea problemei urșilor.”

Inițiativa aceasta a UE, o bază de date sau cam așa ceva, este similară cu preznța nejustificată, pe bani grei, a acestui ins parașutat în politică de la Cluj. Ceva acolo să fie, să ne arate că există. Cam cum există Șurubaru de la popicărie, pardon, Primărie.

”Am fost responsabil pe rezoluția inițiată de PPE în Parlamentul European privind protecția creșterii animalelor și a marilor carnivore în Europa, rezoluție care a fost susținută și votată favorabil de colegii din Parlamentul European în noiembrie 2022” – transmite numitul (de amicii trădați) ”Daneel”.

Adică din 2022, după un an, a aflat și elcă este responsabil de ceva și s-a gândit să reșapeze un comunicat? Și asta numai pentriu că ”din aprilie 2023, Comisia a început să colecteze date privind efectivele de lup”.

Așa că s-a gândit și ”Daneel” să îndemne persoanele interesate sănumere urmele de labă de urs și lup și să le transmită CE.

Chiar nu sunteți sătui de acești parveniți ai PD-PDL-PNL? De acești înfipți și mentorați în politică de foști securiști, precum decedatul securisto-sereist, Stanca de la Sălaj, din umbra lui ”Daneel”?