In vizor

Dan Tămaș, eliberat din funcția de director al DGASPC Cluj: ”După patru ani de prigoană împotriva mea și a instituției, Tișe și-a atins obiectivul”

Alin Tișe a așteptat cu mult entuziasm întoarcerea din concediu medical a directorului DGASPC Cluj Dan Tămaș pentru a-l putea elibera din funcție. Tișe i-a acordat lui Tămaș calificativul nesatisfăcător la evaluarea performanțelor sale profesionale individuale pentru 2019, iar ca urmare a decis eliberarea sa din funcția de director. Este cea de a doua încercare de acest fel a lui Alin Tișe, după ce în 2017 a procedat exact la fel, dar Dan Tămaș a avut câștig de cauză în instanță. 

Citește și:

Daniel Tămaș, directorul DGASPC Cluj, câștigă procesul cu Consiliul Județean Cluj și 11.000 de lei: ”Solicit demisia lui Alin Tișe”

”Săptămâna trecută într-o grabă teribilă am fost invitat vineri la evaluarea profesională. Din păcate la sediul Consiliului Județean nu se afla nimeni, Era vorba de o clădire goală, chiar dacă era o stare de urgență, M-am prezentat la această mascaradă instituționalizată știind că voi primi calificativul ”nesatisfăcător”, același pe care l-am primit și în 2017 și pe care l-am reparat de două ori în instanță, Am solicitat la momentul respectiv demisia președintelui Consiliului Județean. În cursul dimineții de astăzi am fost din nou chemat cu o grabă teribilă din partea domnului Alin Tișe. Această evaluare a însemnat până la urmă o aducere la cunoștință a calificativului, un nesatisfăcător rostit de domnul Tișe cu foarte multă dorință. În sfârșit după patru ani de prigoană împotriva mea și a instituției și-a atins obiectivul, eliberarea din funcție a directorului general”, a declarat pentru Ziar de Cluj, Dan Tămaș.

La fel ca și în cazul calificativului primit în 2017, Dan Tămaș va apela și de această dată la instanța pentru a dovedi că a primit un calificativ nedrept,

”Până în data de 25 mai sunt în perioada de preaviz de 30 de zile. Eu cred că până la acea dată o să trecem împreună cu colegii mei testul cel mai greu. În această perioadă instanța sper să se pronunțe cu privire la suspendarea sau nu a acestei evaluări făcută pe genunchi. Voi înainta în instanța această acțiune de suspendare pentru că mi se pare nefiresc să se ia această decizie în plină situație de criză, iar directorul mandatat de domnul Alin Tișe să conducă în această perioadă de criză instituția a dispărut brusc în concediu”, potrivit lui Tămaș.

Directorul DGASPC Cluj a specificat că în aceste 30 de zile se va afla în linia întâi de luptă împotriva coronavirusului, alături de colegii lui, încercând să ia cele mai bune măsuri astfel încât să nu apară cazuru de coronavirus în centrele aflate în subordinea Direcției.

”Până la urmă noi avem cu totul alte priorități. Perioada de criză din acest moment generată de acest COVID-19 va fi până la urmă un test bun pentru instituția noastră, să arătăm că suntem o instituție model, să nu avem evenimente nedorite. Pentru mine este foarte important că am primit atât de multe mesaje de susținere din partea colegilor mei, mă bucură foarte mult acest lucru. Am vrut să mă întorc, nu am fost niciodată laș, m-am întors să trecem împreună peste această pandemie. Întotdeauna mi-a plăcut filmul românesc ”Noi cei din linia întâi” în regia lui Sergiu Nicolaescu și sunt fericit că fac parte alături de colegii mei din linia întâi. Spre deosebire de mine domnul Tișe nu o să fie niciodată în linia întâi și o să rămână același politician de grotă, ascuns care nu va ezita să se răzbune pe toți cei care au avut curajul să îl înfrunte. Dacă săptămâna trecută hărțuia în presă pe directorul aeroportului solicitându-i demisia, astăzi l-am lăsat să se bucure de un succes surd și orb. Nu a câștigat nimic”, a declarat Dan Tămaș.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *