Vocea ta

Dalele din Piața Unirii, un pericol pentru clujeni: „Copilul meu s-a împiedicat iar eu era să îmi rup picioarele”

 Clujenii reclamă stare în care se află piatra cubică din Piața Unirii. Doarece sunt locuri în care acestea s-au deplasat, este foarte ușor să te împiedici, mai ales seara. Un clujean se plânge că atât el cât și copilul lui s-au împiedicat în aceste dale.

„Spatiul pietonal este impropriu in Piara Unirii. Avand in vedere ca estevsi targul Planeta Craciun, copilul meu s-a impiedicat iar eu era sa imi rup picioarele pe acest teren impropriu. Vi se pare normal sa arate in halul acesta centrul Clujului? Un pericol pentru copii si persoane cu dizabilitati in scaun cu rotile? Luari masuri, este inadmisibil asa ceva. Puneti in pericol viata persoanelor”, reclamă clujeanul.

Un alt clujean susține că situația este de mai mult timp așa și este foarte greu să observi dalele, mai ales acum când zona este aglomerată,

„În Piața Unirii sunt multe zone unde efectiv îți rupi piciorul din cauza pietrelor cubice care au ieșit din loc. Nu cred că ar fi foarte complicat să se repare aceste zone, cu toate acestea am văzut de multă vreme așa. Acum cu târgul de Crăciun când treci cu greu prin mulțimea de oameni nici nu observi și te-ai împiedicat”, sesizează un alt clujean.

Primăria le-a transmis că se vor face verificări și se va interveni dacă va fi cazul.

„Vă comunicăm faptul că se vor efectua verificari in teren pentru identificarea celor semnalate, urmând a supune aprobării executarea remedierilor, dacă situația o impune. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, a transmis Primăria.