Sport

DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad

Scris de 2972

U Cluj, formație pregătită de Ioan Ovidiu Sabău, a evoluat modest către execrabil în cea de-a doua etapă din play-out la Arad și a fost învinsă cu 2-0. În rest, cum era de așteptat, iar a fost o bătaie între așa zișii suporteri. Cu bâte. Primăria Cluj este acționar sau ceva de genul în nu știm ce formă de organizare are echipa de fotbal U Cluj. Boc, cam într-o intervenție publică din cinci numește și destituie antrenori, schimbă jucători, centrează și dă cu capul, intră și iese din offside, dar își ține elegant pliscul când vine vorba de suporterii violenți și xenofobi.

Revenind la execrabilul joc al formațiunii clujene, gazdele au pus stâpânire pe joc încă din start, în timp ce “studenții” au întâplinat probleme în fața unui pressing agresiv început în apropierea careului lui Gorcea. Elevii lui Ioan Ovidiu Sabău nu au mai reușit să paseze atât de eficient precum în alte întâlniri din primăvară, iar Ze Gomes a părut în multe momente izolat de restul echipei.

Universitatea Cluj a ajuns cu dificultate în apropierea porții adverse, însă nici arădenii nu au avut ocazii, în ciuda faptului că au controlat partida. Totuși, la jumătatea reprizei, Chipciu a fost depășit la un duel aerian de Postolachi, iar atacantul a transformat în gol centrarea lui Roger (minutul 23).

“Studenții” au fost atât de șocați de primit, pufoșii de ei, încât au plimbat mingea pe același traseu timp de trei minute până când Milosevic, sătul de poveste,a deviat mingea în plasă pentru 2-0 (minutul 26). Asta i-a pus în fund pe ai noștri ca brazii, care știu mânui doar paharele fără să demobilizeze. Așa că s-au chinuit degeaba să mai joace ceva pre teren, orice, dar numai fotbal n-au mai jucat. Singurul moment de relativă tensiune fotbalistică a fost reluarea cu capul a lui Pițian, dar balonul a trecut alături.

Scorul pauzei la Arad a fost 2-0.

Universitatea Cluj a intrat bine în teren în actul secund, iar Ze Gomes a înscris, însă reușita sa a fost anulată din cauza unui offside (minutul 48).

Elevii lui Sabău au continuat, timid, să pună presiune, Remacle a surprins cu un șut de la distanță, dar Kucher a respins de sub bară (minutul 60). Imediat, Simion și-a imitat colegul, dar goalkeeper-ul ucrainean a fost din nou la post (minutul 62).

Aflați sub presiunea timpului, clujenii au intrat în criză și acolo au și rămas. Nici cei intrați de pe bancă nu au reușit să impulsioneze ofensiva, iar execuția de la distanță a lui Chipciu a fost singura ocazie a oaspeților până la finalul partidei.

Universitatea Cluj a pierdut din nou în deplasare, scor 2-0, și rămâne cu 20 de puncte în clasamentul play-out-ului Superligii.

Dar dă nenea ”Bocali” 10 milioane de lei de la buget și se repară buba.ULTIMA ORĂ

 • Acum 1 hour Eveniment
  Greva din învăţământ continuă: ”Guvernul trebuie să înțeleagă, măcar acum, în al doisprezecelea ceas”
 • Acum 2 hours Politica
  OPTIMISM: Vasile Dîncu susține că ”rotativa” OSĂ se facă
 • Acum 3 hours Politica
  ROTATIVA S-A ÎNȚEPENIT ÎN SARABANDA GREVELOR: Angajaţii CFR protestează luni în faţa Ministerului Transporturilor
 • Acum 13 hours Straineze
  După numărarea a 98% dintre voturi, Erdogan a câștigat alegerile prezidențiale inclusiv în numărătoarea opoziției
 • Acum 15 hours Politica
  STRÂNȘI DE ”OUȚE”, GUVERNANȚII SE MIȘCĂ: Premierul Ciucă i-a cerut ministrului Muncii să se întâlnească luni cu sindicaliștii pentru ca legea salarizării să fie finalizată mai repede iar profesorii să primească salarii mărite înainte de 15 iulie
 • Acum 20 hours In vizor
  Profesorii resping propunerile Guvernului și prevederile OUG anunțată duminică și transmit că vor continua greva: ”Un pic de bani și au redenumit primele, nu asta așteaptă colegii noștri”
 • Acum 21 hours Politica
  Cum vrea Guvernul să oprească greva profesorilor de marți
 • Acum 24 hours Din oras
  Greva generală din învățământ continuă. Profesorii din Cluj pregătesc noi proteste în fața Prefecturii
 • Acum 1 day In vizor
  JOCURILE DE CABANĂ ALE SECURITĂȚII ÎN IMAGINI EXCLUSIVE: Coldea, Dîncu & finuțul Popică au prânzit cu doamnele la libanez! Claudiu Târziu a ”băgat” și el capul în tabloul aproape familial
 • Acum 2 days Politica
  FIE GREVA CÂT DE GREA, GUVERNUL UN BAN N-AR DA: Ministrul Muncii zice că ar vrea, dar nu poate că scârți-scarți rezolvă cu angajamentul din PNRR până marți
 • Acum 2 days Eveniment
  Roger Federer, în vizită în România
 • Acum 2 days In vizor
  OPTIMISM: În plină grevă a profesorilor, Ministerul Educației a anunțat datele pentru înscrierea la bacalaureat
 • Acum 2 days Jos palaria
  Profesoară din Cluj, mesaj către guvernanți: ”Așa arată școala mea, la o aruncătură de băț de Cluj-Napoca. Am amenajat sala de clasă pe banii mei”
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE