In vizor

Dacă se vrea, se poate! Modernizarea străzilor din jurul Parcului Central ar putea fi finalizată până de Untold, înainte de termen!

Din 4 martie 2021, la Cluj-Napoca, cel mai șantieristic oraș din țară, au început lucrările de „modernizare” a străzii Cardinal Iuliu Hossu, de lângă Parcul Central.

2 milioane de euro ne costă reabilitarea străzii Cardinal Iuliu Hossu, care nu necesita reabilitare, care avea trotuare decente și carosabil în stare bună. După cum se vedea chiar în imaginea postată de Primărie în anunțul privind începerea lucrărilor inutile de modernizare:

4 luni mai târziu, lucrările realizate de RADP sunt, în mod neobișnuit și surprinzător, foarte avansate (am putea spune chiar că sunt aproape gata)!

Cu toate că, potrivit panoului de șantier, strada Iuliu Hossu ar fi putut fi numai șanțuri și tranșee până în martie 2022.

Însă, cum ar fi fost ca străzile din jurul Untold să fie șantier pe timpul festivalului, anunțat a se desfășura anul acesta în intervalul 9-12 septembrie?

Priviți cum arată astăzi străzile Cardinal Iuliu Hossu și George Coșbuc!

Credeți că pentru pensionarii care dau la rațe în Parcul Central au fost urgentate lucrările?

Sau pentru a fi totul pregătit, pentru festival?

În aceeași ordine de idei, îi propunem primarului Emil Boc să pună o vorbă bună, să se facă Untold în Cluj peste tot: în Turnul Pompierilor, la CREIC, în clădirea nouă a Filarmonicii, pe Podul Porțelanului, pe Someșul Navigabil și chiar și în Spitalul Regional de Urgență, de ce nu?! Măcar așa toate lucrările vor fi finalizate la timp pentru Untold, până în septembrie 2021.

Așa-i că, dacă se vrea, se poate, Excelență?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *