Rautacisme

Dacă nu e nici un interes, deputatul clujean Florin Stamatian ştie să doarmă chiar şi la locul de muncă, adică în Parlavramentul României

Florin Stamatian doarme pe picioare cam de prin anii în care a fost numit prefect la Cluj (mai bine de un deceniu să fi tot trecut din ziua în care a adormit inclusiv la inaugurarea Salinei Turda). Pe atunci era pedelist. Dar nu doarme decât atunci când nu se întâmplă nimic interesmant de jur împrejurul său. Cum ar fi, de exemplu, moţiunea de cenzură iniţiată de partidul său – cel nou, în care a ajuns prin absorţie sau fuziune, că încă nu s-a stabilit cu exactitate din punct de vedere obstretico-ginecologic (meseria în care Stamatian este specialist de renume) ce anume s-a întâmplat.

Florin Stamatian nu doarme când este vorba să-şi rezolve problemele personale – atunci este foarte vioi.

Nu mai departe decât pe la începutul lunii septembrie deputatul USR, Emanuel Ungureanu surprindea imagini dramatice cu Florin Stamatian la prezidiul Parlamentului României, în timp ce-l zdrobea din vorbe pe Liviu Dragnea – numai că nu-l ţinea de un nasture să nu fugă. Rezultatul? Radu Ghetea a părăsit conducerea CEC Bank, în schimb, Andrei Stamatian, copilul lui Somnorilă, căruia, prin aprilie, i se spunea că e cazul să-şi caute de lucru, a rămas pe loc, neclintit din job.

Aşa că, de ce să nu doarmă omul de la PNL la moțiunea de cenzură inițiată de PNL? Ce, îi dă cumva de mâncare şi el nu ştie?

„În timp ce colegul său liberal Ionuț Stroe prezenta, astăzi, în plenul Parlamentului, moțiunea simplă “PSD îngroapă Cultura chiar în anul celebrării Centenarului”, deputatul PNL de Cluj, Vasile-Florin Stamatian a fost surprins… dormind!” – a scris Floriana Jucan pe pagina de FB a revistei Q Magazine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *