In vizor

Curtea de Conturi latră, Caravana prăduirii banului public trece. Cum Dumnezeu s-au descoperit prejudicii în valoare de 47,7 milioane de lei la Drumurile și Podurile Județene SA?!

Ne-am obișnuit atât de mult să nu băgăm de seamă cum ne fură autoritățile, încât nici măcar nu ne mai întrebăm pe ce ni se duc banii colectați din taxe și impozite. Respirăm și dăm bani pe mâna unor incompetenți iresponsabili azvârliți politic în sinecuri călduțe.

Am crezut ieri că nu vedem bine datele din Raportul Camerei de Conturi Cluj pe 2017. Azi, când am început să defalcăm pe hoții (pardon, pe regii) aceste date, am început să ne crucim. O dată la cantitatea imensă de abateri pe care o pot produce niște habarniști numiți în sinecuri politice care și-au angajat alți habarniști să-i ajute să pună umărul la haosul din regiile și direcțiile lor. Nu degeaba se constată în Raport că numărul mare de abateri „denotă serioase disfuncționalități în sistemul finanțelor publice locale, generate de multiple cauze, atât interne, cât și externe: personal insuficient și cu slabă pregătire profesională”… șamd.

Apoi ne-am crucit de valoarea acestora.

La DRUMURI ȘI PODURI JUDEȚENE SA, Curtea constată 65 DE PREJUDICII în VALOARE DE 47,7 MILIOANE LEI!

Ca să vă faceți o idee, la “surioara” municipală, RADP, Curtea constată 148 de PREJUDICII în VALOARE DE 526 MII LEI!

La care, numai din lectura de ieri a situației UAT-urilor județului Cluj, mai adăugați 463 de PREJUDICII în VALOARE DE 135,378 MILIOANE DE LEI!

Credem că vă prisosesc acești bani!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *