Sex

Cum sa te descurci la intalnirile pe nevazute

Daca esti singur(a), este doar o chestiune de timp pana cand cineva din jur (un prieten de buna credinta, mama, colegul de serviciu) iti va face bucuria sa-ti aranjeze o intalnire / sa te cupleze cu cineva care este bun pentru tine sau compatibil cu ceea ce-ti doresti. E bun lucru acest serviciu, dar de ce oare toti omit sa-ti spuna ca respectivul / respectiva este si uratel /uratica, sa nu spunem chiar urat / urata? Daca doriti ca viitoarele intalniri “oarbe”  sa fie suportabile si avantajoase pentru dvs., ar trebui sa luati in considerare si urmatoarele recomandari ale experitilor in psihologia cuplului:

 

Spargeti gheata!

 

Probabil ca primele 15 minute din orice intalnire pe nevazute le veti petrece incercand sa va ascundeti socul dupa ce ati aruncat o prima privire la chipul nu tocmai placut al partenerului / partenerei. Oricum, purtati-va ca si cum ar fi perfect normal sa iesiti undeva in oras cu un strain, care ar putea fi reprezentantul unei firme cu care colaborati.

 

In orice caz, talentul dvs. de a sparge gheata va fi hotarator daca tot restul serii va fi la fel de plictisitor ca si primele minute. Ganditi-va ca, daca acum vi se pare ca este rau, conform legii lui Murphy, mai incolo poate fi si mai rau, daca nu faceti ceva.

 

Ce ar trebui sa faceti?

 

Spuneti o poveste. Puteti sa si inventati, daca vreti, o poveste interesanta despre dvs., pe care sa i-o spuneti partenerului in masina, sa zicem, in drum spre restaurant. Cand o structurati, aveti grija sa aiba o linie narativa captivanta, neverificabila, cu destul de multa actiune si sex ca sa-i pastrati interesul viu, si, de asemenea, sa aiba si putin umor, ca sa fiti admirati pentru ascutimea si agerimea dvs. de spirit.

 

Descoperiti si creati o legatura intre voi, gasiti un punct comun de care sa va agatati in conversatie. Ati observat ca, mai intotdeauna, cele mai puternice legaturi intre oameni se creaza in circumstante ciudate sau dificile? Ei bine, vestea buna este ca, daca primele 15 minute din intalnirea dvs. sunt iadul pe pamant, mai incolo aveti ocazia sa va apropiati un pic de partenerul dvs., ca sa-l cunoasteti mai bine. Prefaceti-va ca intrati pe un contrasens sau intr-o despartire periculoasa si vedeti ce va urma dupa asta.

 

Pe de alta parte, cateodata este de ajuns sa arunci o privire la cel din fata ta si sa stii instantaneu ca trebuie sa ceri un whisky dublu.

 

Intrebari esentiale

 

Nici o intalnire “oarba” nu ar trebui sa mearga mai departe fara intrebarile obligatorii de context sau de familiarizare, mascate cu grija in sintagma “conversatie prieteneasca”. Pentru confortul dvs. personal, am pus cap la cap cam toate intrebarile pe care niciodata nu ar trebui sa le omiteti a fi puse:

 

–    Cine a fost ultima persoana care a refuzat sa faca sex cu tine si de ce, mai exact, a facut-o?
–    De ce considerati ca slujba ta poate fi considerata “cariera”?
–    Cunosti pe cineva in inchisoare?
–    Stai cu parintii?
–    Cine te intretine?
–    Ai muscat pe cineva? (Nu presupuneti ca raspunsul va fi invariabil “nu”)
–    Care sunt visele tale?
–    Cam cat la suta dintre ele sunt erotice? …

 

Dupa ce obtineti raspunsul la aceste intrebari sau altele, veti sti cu siguranta daca celalalt este paranoic, frustrat sau pur si simplu, banal.

 

Dupa ce ati epuizat toate cartile de joc…

 

Fara indoiala, partenerul dvs. din aceasta seara s-a dovedit a fi un cosmar, sau, daca aveti noroc, doar un mister. In acest punct, este foarte important sa va pastrati puterea de spirit si chiar umorul, incercand macar sa va simtiti bine, pe cat posibil.

 

Daca atmosfera si conversatia lancezesc, tarati-l (o) pe ringul de dans, fie si pentru simplu motiv ca acolo nu sunteti obligati sa vorbiti unul cu celalalt. “Dar nu vreau sa fiu vazut (a) zbantuindu-ma cu ciudatul asta!” – ati putea spune. Dar ganditi-va numai: “Oare cand a fost ultima oara cand mi-am zis: < Ei, si ce daca?>”  Amuzati-va pe seama dvs. si a acestei intalniri nefericite. Priviti-o ca pe o alta experienta de viata, pe  care o veti povesti la o sueta cu prietenii sau la o petrecere.

 

Alte moduri in care sa intrebuintati cu folos (sa speram) urmatoarele minute ale intalnirii pot fi: sa mancati cat puteti duce (macar cu atata sa va alegeti); jucati “fazan” (macar sa va imbunatatiti vocabularul) sau…cercetati cu atentie in jur (paote veti observa un / o tip(a) misto si singur (a).

 

.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *