Din oras

Cum o poreclesc angajatii primariei pe Anna Horvath

Viceprimarul Clujului s-a ales cu o porecla in institutia in care lucreaza. Se pare ca perseverenta Annei Horvath, dar si modul in care aceasta stie sa negocieze, i-au adus un nume pe masura: Anaconda – asa ii spun, pe la colturi, angajatii primariei.

“E viguroasa, energica, hotarata, perseverenta si rezistenta. Aplica metoda bulldog: nu se lasa, pana nu rezolva. Cu ea nu merge metoda oboselii, la un moment dat isi va aduce aminte, iar atunci angajatul primariei e terminat. M-am convins din mai multe surse: daca e nevoie, si cu Boc negociaza dur. Greutatea morala si profesionala, statura ei, sunt simtite si de angajatii Primariei, iar pentru asta au poreclit-o AnaConda” , a scris Oliver Kiss, jurnalistul publicatiei Szabadsag, pe blogul sau.

Kinzsi Zoltan, consilierul Anacondei, pare mai degraba amuzat decat deranjat de numele pe care colegii sai i l-au ales doamnei viceprimar.  

“Si noi am aflat abia astazi de porecla, in fata noastra n-o zice nimeni”, rade acesta.

“Daca nu e adevarat, o sa fie de acum incolo. O data ce a aparut in presa, asa ramane”, mai spune Kinzsi Zoltan, amuzat de numele pe care angajatii primariei l-au gasit pentru Anna Horvath.  

UPDATE

Anna Horvath nu e deranjata de porecla, din contra. Rade si spune ca se bucura ca a aflat de la un ziarist informatia:

„Denota un gen de umor bun. Nu stiu daca Anaconda ma defineste neaparat; pana acum nu am inghitit pe nimeni, nici intreg, nici pe bucati”, a declarat viceprimarul. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *