Rautacisme

Cum funcționează Legea lui O(h)m în Consiliul Județean Cluj: am fost om cu tine, fii om cu mine!

Scris de 1,312

Valentin Jucan, fost membru al CNA, cu rang de secretar de stat este noul purtător de cuvânt al Consiliului Județean Cluj. A primit acest post călduț încă din luna iunie și l-a înlocuit pe Alin Iuga, fostul purtător de cuvânt al forului județean. Încrengăturile dintre mediul de afaceri și administrația publică locală se pare că l-au ajutat pe Jucan Junior, adică fiul rectorului Academiei de Muzică Gheorghe Dima Cluj să mănânce și gura lui o pită.

În ianuarie 2018 a demisionat din CNA, înainte de expirarea termenului. Deși înainte să plece din CNA se lăuda în stânga și în dreapta cu un post guvernamental pe lângă un rege din zona Orientului Mijlociu, iată că Valentin Jucan nu a ajuns decât pe lângă un fel de rege al Clujului, adicătelea cum ar veni Alin Tișe.

În 2011 – 2012, Jucan a fost și “sluga”, pardon consilierul Elenei Udrea la Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului. Obișnuit să îi servească cu amabilitate pe șefii săi, anul trecut, clujeanul Valentin Jucan l-a ajutat și pe omul de afaceri Daniel Metz să obțină licența pentru postul său de radio EBS Radio. Ziar de Cluj a scris anul trecut că pentru efortul său, Valentin Jucan a fost răsplătit cu un card Metro cadou, sau mai corect spus mită.

Citește și:

Milionarul DANIEL METZ a mituit un membru CNA cu un card de Metro facut pe firma editoare a EBS Radio. Valentin Jucan nu recunoaste, dar a demisionat stiind ancheta Ziar de Cluj. Avem dovada!

Daniel Metz nu l-a răsplătit doar pe Valentin Jucan. Omul de afaceri l-a ajutat și pe Alin Tișe și pe rudele lui să câștige un bănuț din business-urile lui. Cumnata lui Tișe a fost angajată la NTT Data, compania lui Metz. În plus, omul de afaceri plătește bani grei, cică 1 milion euro, pe chirii în blocul lui Tișe unde s-a extins cu NTT Data. De aici, se înțelege clar încrengătura Jucan – Metz – Tișe. Este cât se poate de simplu că Jucan a ajuns în Consiliul Județean prin filiera Metz – Tișe.

Trăiască prietenia oameni de afaceri – șefi de instituții de stat!

P.S. L-am sunat pe Valentin Jucan să îi cerem o declarație cu privire la numirea sa ca purtător de cuvânt. Nu ne-a răspuns apelurilor telefonice, deși aceasta este una dintre responsabilitățile sale.

Jos Pălăria pentru comunicarea extraordinară cu noul purtător de cuvânt!ULTIMA ORĂ

 • Acum 14 hours Sport
  DACĂ TOT DĂ ACEST ”GIGI BOCALI” AL CLUJULUI 2 MILIOANE DE EURO, U Cluj a avut o prestație execrabilă la Arad
 • Acum 15 hours Eveniment
  NU, nici asta nu e glumă de 1 Aprilie: Primăria Cluj-Napoca a pierdut procesul cu Curtea de Conturi, după ce a băgat peste 3 milioane de lei din bugetul local în buzunarele unor firme de salubritate. Nici județul nu e mai prejos: Urmează tura din acest an, de 31 milioane de euro prădată în salubritate
 • Acum 16 hours In vizor
  NICIO NOUTATE: Mediul privat ține economia României în spate. Pe banii privaților se face dezmățul bugetar
 • Acum 17 hours Politica
  NU E GLUMĂ DE 1 APRILIE, că guvernanții nu glumesc când buzunăresc: Ne paște un val nou de scumpiri
 • Acum 1 day In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 2 days In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 2 days Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 2 days Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 2 days Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 2 days Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 2 days Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 2 days Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 2 days Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE