Editorial

CUM ATINGI ABISUL PENIBILULUI?

Într-o țară normală, fraza următoare nu ar avea sens: plagiatorul Lucian Bode înaintează numele suspectului de plagiat Nicolae Ciucă pentru candidatura PNL la prezidențiale. Dar cum nu trăim într-o țară normală, plagiatorul Bode are păreri și le exprimă pe orificiul bucal.

„Ne propunem ca anul viitor să avem un candidat care să dea preşedintele României pentru următorii 5 ani. Un candidat cu şanse să câstige Președinţia României. Astăzi, preşedintele PNL este opţiune pentru a candida la funcţia de preşedinte al României”, a expectorat Lucian Bode.

Dacă vă aflați vreodată într-un moment penibil, gândiți-vă că trăiți în țara în care plagiatorii se recomandă între ei la președinție și vă reveniți instant!

NIMIC nu e mai penibil decât asta! Nici măcar dacă scapi, din greșeală, o flatulență la o întâlnire romantică!

Nici măcar situația jenantă în care întrebi o femeie care s-a îngrășat puțin dacă e gravidă nu e mai penibilă decât un plagiator care propune un suspect de plagiat ca președinte.

Nici măcar să fii președintele României și să o arzi doar prin vacanțe nu e mai penibil decât asta!

Chiar așa, dacă am avut o plantă călătoare drept președinte, de ce n-am avea și o plantă cățărătoare pe furt intelectual?

De când un suspect de plagiat e mai puțin sexy decât un voiajor?

Vă rog frumos, încetați cu dubla măsură! Fiecare cetățean care întrunește condițiile are dreptul să candideze la președinție!

Dacă am avut un marinar care naviga pe o mare de sticle drept președinte, de ce n-am avea și un suspect de plagiat?

La naiba, țara asta a pus DE TREI ORI un comunist la Cotroceni, de ce nu s-ar visa și Nicolae Ciucă președinte?

Așa că, e perfect normal ca un plagiator să propună un suspect de plagiat drept candidat la președinție!

Știți ce e mai penibil decât asta?

Mlaștina de penibil în care se afundă Lucian Bode!

Vă dați seama că nu e întâmplătoare susținerea asta a lui Nicolae Ciucă. Teoretic, urmează rotativa guvernamentală și Bode ar vrea să-și păstreze postul de ministru, așa că se gudură pe lângă Ciucă, să pună o vorbă bună. „Băbăeț, haideți să-l păstrăm pe Bode ministru de Interne! O fi el plagiator, da’ e băiat bun!”

Știți ce e mai penibil decât asta?

PNL, care e s-a scufundat în Groapa Marianelor a penibilului, din moment ce nu are un candidat mai bun pentru președinție decât Nicolae Ionel Ciucă.