Rautacisme

CULMEA NESIMŢIRII TRANZACŢIILOR IMOBILIARE în Clujul “Urbanismului de Cumetrie” din Primăria lui Emil Boc: 200.000 de euro pentru 38 de mp!

Scris de 1342

Unde se ajunge când se construieşte pe “ochi frumoşi” şi cine are o pilă, o relaţie, o atenţie, o măslină la “funăria” în care-şi arată muşchii “Urbanismul de Cumetrie” înflorit în Epoca Boc? AICI: Să se ceară, CU NESIMŢIRE (că poate “e la 5 minute de Antol” şi “la un minut de Metrou”) 200.000 de euro pentru un “apartament” de 38 de mp! Pe OLX a fost postat un anunț de vânzare a unui astfel de ţeapă numită “apartament cu o cameră”, situat în campus Hasdeu, într-un bloc nou (îndesat între casele de acolo, că aşa s-a putut de la Urbanismul necercetat penal din Primăria Cluj-Napoca), la prețul de 200.000 de euro, foarte puțin negociabil.

”Imobilul este localizat pe str. Hasdeu, chiar langa bariera de intrare in campus, intr-un imobil nou construit. Apartamentul are o suprafața utila de 38 mp. Acesta dispune de centrala proprie, aer conditionat, interfon, iar obiectele sanitare din baie sunt de o calitate superioara. Dispune de o nișă de dormit care este momentan folosita ca si birou. Se afla la etajul 2/3. Nu are loc de parcare”, se arată în descrierea ofertei.

Aşa creşte nivelul de trai şi calitatea vieţii în Cluj-Napoca: PRIN ŢEPE. Şi prin cei care au de spălat un ban – ori unde se spală cel mai bine banii din hoţit alcool, păduri şamd mai nou? da, ÎN IMOBILIARE.ULTIMA ORĂ

 • Acum 51 mins In vizor
  Rareș Bogdan invocă ”forțe oculte“ care vor să-l compromită pentru că a deranjat la Bruxelles! Totul, după ce a apărut informația că ar fi cerut și el șpagă în scandalul de corupție de la Aeroportul Otopeni
 • Acum 3 hours In vizor
  Mai ţineţi minte când Ziar de Cluj scria că “Pantelică de la “readepică” s-a pus pe şantajat operatorii de deşeuri cam fără frică”? Păi, pe anul 2022 a încasat de la operatorii de salubritate de peste 5 ori mai mult la Platforma temporară Pata Rât decât a plătit la CMID pentru eliminarea deșeurilor!
 • Acum 3 hours Justitie
  EDUCAȚIE CU BĂTĂTORUL DE ȘNIȚERE: Un jandarm din Brașov, trimis în judecată la Tribunalul Militar Cluj, pentru rele tratamente și violență față de propriul copil. Pe ăștia îi caută cineva la cap când îi angajează?
 • Acum 4 hours Din oras
  Cică și parcul ”Armătura” e aproape gata. Dacă și lucrătura aceasta arată a parc…
 • Acum 5 hours Din oras
  AR FI DE RÂS, DACĂ NU AR FI DE PLÂNS: Directorul Eco Garden se laudă cu ce știe să facă UNTOLD într-o noapte: ”Am terminat de decopertat vechiul gazon”
 • Acum 5 hours Politica
  Marcel Ciolacu, după negocierile cu vicepreședintele Comisiei Europene: ”Fermierii români vor primi ajutor din partea UE”
 • Acum 6 hours Eveniment
  FRAUDĂ DE 2 MILIOANE DE EURO: Ucraineni cazați doar pe hârtie. Poliția a făcut descinderi și în Cluj
 • Acum 6 hours Politica
  Ligia Deca, în contradicție cu ea însăși. A scos salariile profesorilor din proiectul legii Educației, la 20 de zile după ce a anunțat public că salarizarea profesorilor va fi în legea Educației
 • Acum 6 hours Eveniment
  Bulgaria și România au înregistrat o scădere a prețurilor la energie electrică, ambele cu -8,44%
 • Acum 6 hours Vocea ta
  Boc a băgat “metroul” cu ranga în PNRR, și acum vrea să se scoată
 • Acum 6 hours Din oras
  NICI SĂ MORI NU-I IEFTIN ÎN CLUJ-NAPOCA: Se majorează tarifele pentru înhumarea persoanelor decedate
 • Acum 7 hours Justitie
  Procesul constructorului care a surpat strada Victor Papilian fuge din instanțele clujene
 • Acum 7 hours In vizor
  Comedia lui Boc: Primăria Cluj-Napoca a lansat licitația pentru modernizarea DN 1 pe un studiu de fezabilitate incomplet, acuză USR. Completările și clarificările depășesc volumul de date din documentația propriu-zisă
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE