De cartier

Culmea ironiei – În fața sediului Control Trafic Rutier al Poliției Locale se parchează, frecvent, ILEGAL – VIDEO

Vigilența polițiștilor locali din subordinea Primăriei Cluj-Napoca se pare că este la cote maxime doar în alte zone din oraș, nu și în fața propriului sediu de pe strada Ștefan Octavian Iosif. Culmea ironiei este că tocmai în fața sediului Poliției Locale – Serviciul Control Trafic Rutier/Biroul Control Refațadizări Imobile se parchează neregulamentar foarte frecvent, fără ca șoferii să fie stânjeniți de cei care ar trebui să îi sancționeze.

Ziar de Cluj a semnalat, luna trecută, o astfel de parcare efectuată, pare-se tocmai de un polițist local.

Citește și:

VÂNĂTORI DE NESIMȚIRE. Se pare că e vorba de un polițist local! Dacă e așa, JOS PĂLĂRIA, Emil Boc! JOS PĂLĂRIA, Marcel Bonțidean!

Astăzi, reporterii Ziar de Cluj au surprins aceeași scenă, dar cu alt șofer protagonist. Mașina parcată pe același loc, șoferul fără niciun proces verbal de contravenție pe parbriz, iar polițiștii locali ia-i de unde nu-s (pardon, dacă vă uitaţi atent la imagini, în zare se vede un poliţist care se îndepărtează agale – probabil cu datoria de poliţist bine îndeplinită). În spatele mașinii parcate ilegal sunt două autoturisme, ambele ale Primăriei, judecând după numerele de înmatriculare.

Dacă data trecută, cititorii ne-au ajutat să identificăm șoferul care a parcat neregulamentar, facem același lucru și astăzi. Așadar, dacă cunoașteți proprietarul autoturismului cu numărul de înmatriculare CJ-84-CEO vă rugăm să ne contactați la adresa scrie@ziardecluj.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *