In vizor

Culiță Sterp, declarații la Tribunalul Cluj: Nu-mi amintesc cum s-a produs accidentul rutier

Culiță Sterp s-a prezentat la Judecătoria Cluj-Napoca pentru a da declarație în procesul accidentului pe care l-a produs în urmă cu un an. Manelistul susține că a intrat în stare de șoc, acesta fiind și motivul pentru care a fugit de la locul accidetului

„A fost prima oară cand am pățit așa ceva, îmi pare rău. Având un sentiment ciudat că mă trecea la baie şi nu-mi amintesc cum s-a produs accidentul rutier. Când mi-am revenit, țin minte că eram în parcul din spatele Teatrului. Am aflat de la dosar că a durat 15 -20 minute, dar lucrurile s-au petrecut foarte repede, nu am conştientizat cât a durat starea de şoc. Când am auzit ambulanța, mi-am revenit, m-am prezentat polițiştilor și le-am spus că eu sunt șoferul implicat în accident. M-am interesat de starea victimei și m-am bucurat că nu a pățit nimic grav. M-au testat cu aparatul etilotest și am fost condus la spital. Valoarea alcoolemiei era sub limita la care se face dosar penal și nu mă aflam sub influenţa substanțelor la data accidentului rutier, concluzie şi a medicilor de la Urgențe când m-au examinat clinic”, a declarat Culiță Sterp în instanță, potrivit Clujust.ro.

Culiță Sterp a recunoscut că se afla sub influența băuturilor alcoolice deoarece consumase două pahare de vin și un shot de tequila. De asemenea, cântărețul susține că atunci a fost prima și ultima dată când a consumat substanțe psihoactive.

Culiță Sterp a provocat un accident anul trecut în luna  noiembrie. Acesta a intrat cu mașina într-un alt autoturism și a fugit de la locul accidentului.

PS: Fiind sub influența alcoolului și a substanțelor psihoactive cum să-și amintească? Dar că s- ascuns într-o budă ecologică să nu-l prindă ”garda”, asta își mai aduce aminte?