Din oras

Cu o întârziere de 2 ani, a „ouat” Emil Boc un „Centru de Tineret” de 125 mp în incinta Palatului Statusului Romano-catolic, la aproximativ 1470 euro/mp. Acum se cutremură Facebook-ul de laude de sine ca izbutit să termine ceva

 În cadrul procesului de Bugetare participativă din 2017 s-a aprobat, că a primit 1.876 de voturi (ceea ce ne arată şi care este interesul clujenilor pentru bugetul urbei), realizarea unui Centru pentru Tineret în Cluj-Napoca. Prin 2019 aflam şi cum OSĂ arate acest centru, cât şi costurile aproximative: 1 milion de lei. Referatul de aprobare şi costurile preconizate şi aprobate în şedinţă de Consiliu local le puteţi citi AICI. Durata de execuţie era aaprobată a fi de 5 luni (în 28 iunie 2019), iar cea de implementare de 8 luni. Prin urmare, ca orice lucru care trebuia să fie terminat în noiembrie 2019 şi implementat până în februarie 2020, s-a tereminat şi implementat în ianuarie 2023. Şi nici măcar scuza cu COVID-19 nu ţine, că în februarie 2020, era doar „un punct mic pe harta Chinei”.

Prin urmare, Centrul pentru Tineret, „un nou spațiu multifuncțional dedicat tinerilor din Cluj-Napoca”, a fost deschis oficial miercuri. Valoarea totală a lucrărilor a fost de 889.698,46 lei, cu TVA inclus. Restul până la peste milionul aprobat or fi fiind sculele, că Centru este dotat cu sistem de sonorizare cu mixer, boxe active și microfoane wireless, ecran digital C-Touch, sistem integrat de live-streaming – numai bune de văzut un „Team Building” ceva.

De rsetul inaugurării, intraţi pe pagina de Facebook a lui Emil OSĂ Boc, să citiţi bla-bla-bla-uri despre tineret, susţinere, bucurie şamd.

Păi, măi, Măestrică, susţinere pentru tineret nu înseamnă 125 de mp de sală în care OSĂ aibă acces unii alţii, nu ştim pe ce criterii, ci creditele acelea promise prin 2004, cartierele pentru tineret promise prin 2007. Nu spoială şi sclipici, lucruri concrete, nu stat căţărat pe stâlp în speranţa unei excursii gratuite la Costineşti!