Rautacisme

Cu ce nimicuri se ocupă inutilul deputat Sorin Moldovan, înșurubat de nen’su Blaga în fieful PDL al PNL Cluj: Românii gâgâie de foame, iar inutilul ne pune să plătim chiriile și altor categorii de polițiști. Și cică ar fi ”un pas mic făcut în direcția bună”. Direcția bună a limbii politice

Ce talente l-au recomandat pe Sorin Dan Moldovan pentru două mandate în Șparlamentul României de pe lista PDL al PNL Cluj? Cam 88 de milioane de euro făcuți de tac-su numai din contracte cu statul (c-așa-i în cumătrocrație, la tagma acestor noi jefuitori), precum și porunca lui Vasile Blaga și obediența celor din PDL al PNL Cluj.

Dar despre ascensiunea acestui nimeni fără de pile (că numai prin relații absconse și subterane, pe merite de jaf și cumetrii se accede în partidele politice din România, nu pe merit), puteți citi, pe larg, AICI: Ce talente îl recomandă pe Sorin Dan Moldovan pe un loc eligibil pe lista PNL Cluj pentru parlamentare? Cam 88 de milioane de euro făcuți de tata din contracte cu statul. Porunca lui Vasile Blaga și obediența celor din PNL Cluj

Despre activitatea din gură din primul mandat a acestui nimeni fără de pile puteți citi AICI: A meritat să îi votați? Sorin Moldovan, deputatul „teleportat” din Bihor în Cluj pe bază de nepotisme politice, a avut sute de interpelări în Parlament și apariții la TV

Nimeni fără de pile din aceștia ne fac nouă viitorul.

Ei bine, după ce n-am auzit trei ani mare lucru despre activitatea șparlamentară a acestiui plod de tată, i-o fi dat cineva ieri un cot în coaste să se trezească, să orăcăie ceva public, că mai e un an și vin alegerile. Și s-a deznorțit flăcăul să ne spună că a pritocit din greu, cu neuronul acel al lui, cum să mai dea niște privilegii la o categorie de bugetari, în timp de criză, cu război la graniță și cu sute de firme cu lacătul pe ușa facerilor, scumpiri fără precedent la alimentele de bază și perspectiva unor noi taxe și impozite pe spinarea sectorului privat – doar ca să-și plătească partipriurile acești neterminați în democrație.

Și ne mai și zice că ce a pritocit el ”reprezintă un pas mic făcut în direcția bună”. Adică faptul că polițiștii vor putea benefica de compensație pentru chirie atunci când locuința închiriată se află în localitatea unde aceștia muncesc sau pe o rază de până la 70 km în jurul acesteia, este ”un pas mic făcut în direcția bună”?

Să dai, că doar nu dai din ograda lui mă-ta și tac-tu, e marea sa realizare, cotcodăcită în presa de chitanțier din Cluj-Napoca?

Mulțumim.

Am fi vrut să vedem ”România educată” transpusă în legislație, mai ales nimeniul fără de pile face parte din Șparlament cam de când și taica Iohannis se joacă de-a președinția. Un pachet de legi care să încurajeze munca, un pachet de legi corecte ale Justiției, un pachet de legi substanțial pe Sănătate, un spital nou, un kilometru de autostradă, o reducere de sinecuri bugetare, chestii din acestea mai mărunte, nu o limbă legislativă în dosul munistrului de Interne: ”uite, nenea, Bode, cum am eu grijă de milițienii tăi”!