Rautacisme

Cu ce AVERE INCREDIBILA si NEMUNCITA a ramas Bogdan Buta din banii ramasi "in aer" pe bratarile UNTOLD? Doar din banii astia nemunciti, are un venit mediu lunar de 15 000 de euro pe luna!

E aceeasi poveste an de an. Foarte putini se duc in prima dimineata de dupa terminarea festivalului sa isi revendice sumele ramase pe bratarile UNTOLD, fie ca sunt mahmuri sau dorm, fie ca au plecat de cu noapte acasa.

N-or fi sume mari ce raman pe bratari – 2 euro, 6 euro – dar fiind multe bratari cu bani revendicati, toata aceasta avere impresionanta se duce fix in buzunarele lui Bogdan Buta, sageata adevaratilor patroni ai Untold. Anul trecut, Ziar de Cluj a declansat un adevarat scandal publicand informatia necontestata de nimeni cum ca suma ramasa pe bratari a fost de circa 400 000 de euro.

Si anul acesta vom fi singurul ziar local care va publica informatia corecta, in exclusivitate.

E adevarat, anul acesta e cam la jumatate, dar banii confiscati pe bratari tot la o suma impresionanta se ridica. Adica la aproximativ 800 000 de lei.

Atata a ramas in acest an pe bratari, atatia bani au intrat in conturile UNTOLD. Bani nemunciti.

Va dati seama cat banet nemuncit face Buta de pe aceasta mica escrocherie, in conditiile in care cu nesimtire el limiteaza timpul de revendicare in mod ultra restrictiv? Practic, fara sa mai tinem cont de milioanele de euro profit pe care le face UNTOLD, Buta isi asigura prin confiscarea banilor ramasi pe bratarile festivalierilor un salariu mediu lunar de 15 000 de euro, bani de seminte care sa ii ajunga pana la urmatoarea editie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *