FOTOGRAFILA

Cu buda-n bucătărie: aceasta este ”calitatea vieții” oferită în orașul măcelărit de Urbaniștii de Cumetrie ai ”funăriei” lui Boc

Scris de 749

Un anunț de pe un grup de Facebook, destinat închirierii apartamentelor din Cluj-Napoca ne arată fața hidoasă a ”calității vieții” din Clujul ”păstorit” de indecent de mută vreme de tot mai expiratul Emil Boc.

Pentru o garsonieră care ne prezintă o budă comasată cu bucătăria printr-un glasvand, în ”Clujul pentru oameni, nu pentru profit”, se cer 250 de euro chirie lunară. Și unde asta? În ”groapa” de la Expo din Mărăști.

Și firma care face ofertarea are o denumire de cocalari imobiliari care fac totul să mențină o ofertă de calitate pentru clienții lor: ”Grand Select Imobiliare”…

”Grand Select Imobiliare va ofera spre inchiriere o garsoniera mobilata si utilata modern, situat în cartier Marasti, zona Expo, la 15 minute de Iulius Mall, FSEGA. Locuința este situată la etaj 3, într-un imobil cu 4 etaje, reabilitat termic, izolat interior și exterior.

Zona fiind la mare cautare datorita:

– Accesului rapid catre toate punctele importante si de interes ale orasului;

– Accesului rapid catre statiile mijloacelor de transport in comun;

– Situarea imobilului in apropierea parcurilor si a locurilor de joaca;

Imobilul dispune de o suprafata utila de 22 mp, acesta afiind conectat la reteaua de termoficare, avand termopane, parchet si gresie.

Locuinta este compartimentata dupa cum urmeaza:

– 1 camera semidecomandata;

– 1 bucatarie;

– 1 baie;

– 1 loc de parcare.

Pret: 250 euro/luna, 0740380557.

Toate utilitatile sunt incluse in pret.” – se arată în anunț.

Acesta este Clujul lui Boc, un Răchițele mai evoluat de la buda din curte la buda în bucătărie.

(și alta în Parlamentul European)ULTIMA ORĂ

 • Acum 33 mins In vizor
  FELICITĂRI, FAINE LUCRĂRI! ”Dottore” Bode a fost bun și ca ministru al Transporturilor
 • Acum 2 hours PubliNews
  TeraPlast, cel mai mare producător român de materiale de construcții, a încheiat 2022 cu afaceri de 711 milioane lei, dar profitul a scăzut cu 64%
 • Acum 3 hours Justitie
  CUM SĂ-ȚI PASEZI RESPONSABILITATEA, ROMÂNEȘTE: CA Cluj dă vina pe parchet pentru că violatorul din Cășeiu a fost eliberat: ”Judecătorul, sesizat cu 54 de minute înainte să expire reținerea”
 • Acum 3 hours General
  Bărbatul care a violat o minoră în Cășeiu și nu a mai fost arestat că judecătorul a întârziat la serviciu, a fost prins de polițiști
 • Acum 3 hours Din oras
  Până să se unească Cluj-Napoca cu Floreștiul, grație Supercom, s-a unit cu Pata Rât
 • Acum 5 hours Politica
  Petre Daea: “Vaca trece prin mari greutăți. A devenit dușmanul planetei, e responsabilă că avem atâta poluare. România are 2 milioane de vaci și 9 milioane de mașini, și unele au două țevi”
 • Acum 5 hours In vizor
  Începând de anul acesta, Educaţia din România va fi analizată în raportările pe baze de date ale OCDE “Education at a Glance”
 • Acum 7 hours In vizor
  După 9 ani de Cluj, doi tineri s-au mutat în Bucovina: “Clujul a devenit un oraș care nu mai e prietenos cu oamenii care stau acolo”
 • Acum 8 hours Rautacisme
  În sfârşit a aflat şi Emil Boc că guvernul i-o desconsideră pe “Antonia” şi face “cloud-ul IT regional” la Beclean
 • Acum 9 hours Din oras
  COŞMAR ÎN TRAFIC: Lucrările la Calea Mănăștur au dat traficul peste cap: “500 metri în 20 de minute!” Cei din autobuzele CTP au ales să meargă pe jos. Măcar “vinerea verde” a fost un succes!
 • Acum 9 hours Politica
  DIGITALIZAREA ÎN VIZIUNEA PNL: Prioritatea la coadă la ghişeu
 • Acum 10 hours FOTOGRAFILA
  După ce-şi bat joc cu lunile de afacerile celor care nimeresc în “şantierele” lui Boc, mai pun în pericol şi viaţa clienţilor acestora
 • Acum 11 hours Eveniment
  CĂUTAT DE POLIŢIE: A violat o fată de 14 ani!
Citește și...
Recomandările redacției
TOP CITITE