FOTOGRAFILA

Cu buda-n bucătărie: aceasta este ”calitatea vieții” oferită în orașul măcelărit de Urbaniștii de Cumetrie ai ”funăriei” lui Boc

Un anunț de pe un grup de Facebook, destinat închirierii apartamentelor din Cluj-Napoca ne arată fața hidoasă a ”calității vieții” din Clujul ”păstorit” de indecent de mută vreme de tot mai expiratul Emil Boc.

Pentru o garsonieră care ne prezintă o budă comasată cu bucătăria printr-un glasvand, în ”Clujul pentru oameni, nu pentru profit”, se cer 250 de euro chirie lunară. Și unde asta? În ”groapa” de la Expo din Mărăști.

Și firma care face ofertarea are o denumire de cocalari imobiliari care fac totul să mențină o ofertă de calitate pentru clienții lor: ”Grand Select Imobiliare”…

”Grand Select Imobiliare va ofera spre inchiriere o garsoniera mobilata si utilata modern, situat în cartier Marasti, zona Expo, la 15 minute de Iulius Mall, FSEGA. Locuința este situată la etaj 3, într-un imobil cu 4 etaje, reabilitat termic, izolat interior și exterior.

Zona fiind la mare cautare datorita:

– Accesului rapid catre toate punctele importante si de interes ale orasului;

– Accesului rapid catre statiile mijloacelor de transport in comun;

– Situarea imobilului in apropierea parcurilor si a locurilor de joaca;

Imobilul dispune de o suprafata utila de 22 mp, acesta afiind conectat la reteaua de termoficare, avand termopane, parchet si gresie.

Locuinta este compartimentata dupa cum urmeaza:

– 1 camera semidecomandata;

– 1 bucatarie;

– 1 baie;

– 1 loc de parcare.

Pret: 250 euro/luna, 0740380557.

Toate utilitatile sunt incluse in pret.” – se arată în anunț.

Acesta este Clujul lui Boc, un Răchițele mai evoluat de la buda din curte la buda în bucătărie.

(și alta în Parlamentul European)