FOTOGRAFILA

Cu atenție și îngrijorare, Klaus Iohannis a revenit pe terenul de la Pianu de Jos. Puțină mișcare înainte de Paștele reformato-catolic, să intre mai bine mielul

”Cine nu sare, nu vrea mișcare” – în aceasta a transformat cel mai parvenit dintre președinții post-Decembrie 1989, Klaus Ciolannis, sloganul hipsterilor care se dădeau cu fundul de pământ să-l pună 10 ani în două mandate de dolce farniente.

Pentru Primul Voiajor al Patriei și e cla tan ta lui soție a venit primăvara pe terenul de golf de la Pianul de Jos, județul Alba. Conform ziarului Unirea, Klaus Iohannis a fost surprins vineri, 29 martie, în jurul amiezei, pe terenul de golf de la Pianu, în județul Alba, însoțit de Carmen Iohannis. Potrivit sursei citate, Parvenitul Patriei ar mai fi fost și în urmă cu două săptămâni la clubul de golf. Doar era cald și bine, era normală o mică mișcare înaintea Floriilor reformato-catolice, să intre mai bine mielul, cozonacul, ouăle vopsite și pasca.

Terenul de golf de la Pianu de Jos e administrat de Werner Keul, om de afaceri din Sibiu și un apropiat al președintelui Iohannis.