FOTOGRAFILA

CTP Cluj-Napoca a inventat călătoria în timp

Mai nou, cu Compania de Transport Public (CTP) Cluj-Napoca se poate călători nu doar cu autobuzul, troleibuzul și tramvaiul. Cu CTP se poate călători acum și în timp.

Un cititor ne-a trimis o fotografie cu un bilet de călătorie, compostat la aparatul din autobuz, vineri 9 iunie. Aparatul a funcționat atât de bine încât l-a trimis pe călător înapoi în timp cu nici mai mult nici mai puțin de zece ani. Pe bilet apare imprimată data de 27.07.2007, ora 04.00, în loc de 09.06.2017.

Cititorul nostru se întreabă ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi prins control în timp ce călătorea cu biletul valabil pentru anul 2007? Ar fi primit amendă sau controlorii ar fi înțeles că sistemul de ticketing merge mereu fix pe-alăturea?

Sistemul de ticketing dă rateuri serioase. De nenumărate ori s-a întâmplat ca automatele de bilete din stații să nu funcționeze, să nu dea rest sau să nu dea bilet. De asemenea, aparatele din autobuze pentru vizat bilete sunt nefuncționale de multe ori sau dau rateuri precum cele semnalate de cititorul nostru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *