Din oras

CTP a incasat peste 15.000 de euro de pe urma Untold

Compania de Transport Public a incasat de pe urma Untold, in cele 4 zile ale festivalului, peste de 15.000 de euro numai din vanzarea biletelor. 88 de persoane angajate ale companiei si 46 de autobuze au deservit transportul participantilor la Untold spre cartierele orasului si comuna Floresti. Bilantul final al incasarilor din timpul festivalului va fi finalizat in cateva zile dupa ce CTP va primi si din partea operatorului de telefonie situatia cu platile efectuate prin SMS.

Transportul de noapte introdus de catre CTP pe perioada Untold i-a adus companiei un beneficiu de peste 15.000 de euro cu un efort minim de personal, 90 de angajati si 46 de masini pe tura.

“S-a circulat in fiecare noapte cu undeva la 46 de mijloace de transport, majoritatea dintre ele fiind articulate cu capacitate intre 140 si 150 de locuri. Personalul care a deservit transportul de noapte pe timpul festivalului a fost de 88 de angajati dintre care 46 au fost soferii care au condus autobuzele si troleibuzele, iar 42 de persoane au avut rol de control si de vanzare a biletelelor si a abonamentelor. Nu s-au dat amenzi deoarece cei depistati in mijloacele de transport fara bilet au cumparat tichete de calatorie de la controlori. Deoarce nu au fost solicitari in alte localitati limitrofe municipiului pe liniile metropolitane s-a asigurat transportul doar la Floresti”, a declarat Liviu Neag directorul CTP.

Numarul biletelor vandute de catre personalul CTP a fost in medie de 5.000 pe noapte, pretul acestora fiind de 3 lei pe calatorie. In cele patru zile ale festivalului valoarea totala incasata de CTP a fost de 60.000 de lei adica aproximativ 15.000 de euro la care se adauga incasarile prin SMS care inca nu au fost cuantificate. 

„Pe langa aproximativ cele 5.000 de tichete de calatorie vandute au mai fost cumparate bilete si prin SMS. Fata de programul unei zile normale, pe perioada festivalului s-a simtit o crestere la achizitionare prin SMS cu peste 15% pe zi”, a afirmat Liviu Neag.

Mai multi clujeni au fost nemultumiti de faptul ca desi aveau abonamente de transport valabile nu au putut sa le utilizeze. Directorul CTP, Liviu Neag a explicat de ce nu au putut fi utilizate abonamentele si biletele de peste zi.

„Noi am introdus transportul de noapte, special pentru eveniment, cu un tarif unic de 3 lei. Abonamentele si biletele achzitionate de la casele de bilete au putut fi utilizate pana la ora 23.00 cat era programul normal de functionare. Dupa ora 23.00 au fost valabile abonamentele speciale pentru Untold de o zi sau de patru zile si tariful unic de 3 lei pe calatorie. Am anuntat in mod special acest lucru, dar se pare ca oamenii nu s-au informat suficient. Ne pare rau de aceste mici neintelegeri, dar repet, de la ora 23.00 pana la ora 5.00, cand in mod normal porneste prima cursa pe traseu, pretul a fost de 3 lei”, a declarat Liviu Neag, directorul CTP.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *