Sport

Croaţia, unul dintre adversarii României la Eurobasket 2017. Biletele costă, cu reducere, între 150 şi 1.050 de lei

Echipa naţională de baschet masculin a României şi-a aflat unul dintre adversarii de la Campionatul European de Baschet din 2017, găzduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

„Tricolorii” vor juca împotriva Croaţiei, ţară care va fi repartizată automat în grupa din România, al doilea adversar urmând să fie cunoscut mâine, atunci când Federaţia îl va alege, potrivit regulamentului care avantajează, în această privinţă, ţara organizatoare. Celelalte adversare vor fi aflate în 22 noiembrie, atunci când va avea loc tragerea la sorţi.

Astăzi s-au pus în vânzare şi primele biletele pentru Eurobasket 2017, care costă între 150 de lei şi 1.050 de lei, cu reducere între 40% şi 45%, până în 22 noiembrie.

„De astăzi se pun în vânzare biletele pentru pachetul ‘Follow my team’, respectiv pentru toate meciurile echipei naționale ale României, cele cinci meciuri care se dispută în Sala Polivalentă. De asemenea, s-au pus în vânzare biletele pentru ‘Tournament pass’ pentru cei care vor să vadă toate cele 15 meciuri de la Cluj. Se pot cumpăra astăzi, de la ora 10.00”, a declarat oficialul FRBaschet, Adrian Voinescu.

Tichetele pot fi achiziţionate de pe site-urile myticket.ro, eventim.ro şi blt.ro.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *